Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden nap meghallgatom a...

Minden nap meghallgatom a pici szívet Angels Sound szivhangfigyelovel. Jelenleg 15 hetesek vagyunk. Ugye ez nem árthat a babának hogy minden nap rahallgatok? Nem órákat, nyilván pár percet hogy megnyugodjunk apukaval

Figyelt kérdés

2021. júl. 20. 19:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Szia! Szonografus vagyok. Ha téged megnyugtat használd nyugodtan, nincs káros hatása.
2021. júl. 20. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Jó sokan fennakadtak ezen a vagyunk szón. Szerintem ez sokkal gázabb. És még ti gúnyolódtok másokon... Nem mindegy hogy mondja? Főleg amíg még ténylegesen "egyben" is vannak. Szerintem semmivel sem röhejesebb mint mindenhol az "akárhány hkm" aláírást olvasni a kérdések/válaszok végén.

Kérdező, nem árt a babának a szívhangfigyelő. Én a 11. héttől néztem minden másnap, amíg nem éreztem a mozgását. Egy vetélés után aggodalmasabb az ember.

2021. júl. 20. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem árthat. Ami árthat, az az aggodalom. Miért szükséges nyugtatgatni magatokat? Nem kell kényszeresen figyelgetni meg túlaggódni.
2021. júl. 20. 23:24
 14/16 A kérdező kommentje:

Hidd el, ez a szivhangja:) már a védőnő is megerősített benne kedves válaszoló.

Köszönöm a további értelmes segítőkész válaszokat ❤️

2021. júl. 21. 07:37
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

#8, kapaszkodj meg, én 10 hetesen megtaláltam a babám szívhangját ezzel a készülékkel. Kellett keresgélni, de egyértelmű volt, hogy melyik az enyém, és melyik az övé, mert sokkal gyorsabb.

Hogy miért kellett ilyen korán használnom? Azért, mert a 8. héten covidos lettem, és a karantén miatt a negatív tesztig senki nem foglalkozott velem, azt monták, vagy túléli a baba, vagy nem. Másfél évet vártunk rá, tudni akartam, hogy minden rendben.

2021. júl. 21. 08:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is sokszor hallgattam, amikor paráztam. Mondjuk nekem speciel később már zavarta a babámat, majd kirúgta az oldalamat
2021. júl. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!