Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy oldjam meg a terhességet...

Hogy oldjam meg a terhességet a szüleimnél?

Figyelt kérdés

Mire a baba megérkezik kész lesz a házunk, de még otthon lakunk a férjemmel.

Volt valamilyen kellemetlen dolog, amiért nehezebb volt az alkalmazkodás egymáshoz?

Aki volt ilyen helyzetben kérem írjon.

2008. dec. 9. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy felújítás miatt kb.2 hétig az első terhességemmel 38-39 hetesen laktam a szüleimnél. Akkor már 1-2 hete nem jártam dolgozni, de a szüleim igen és így egyedül voltam napközben, csak este találkoztunk. Igaz a férjem otthon lakott, őrízte a felújítást. Nekem nincsen semmi rossz élményem.
2008. dec. 9. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Nem könnyű dolog, attól függ hogyan jöttök ki.

Mi a párom szüleinél lakunk. Alkalmazkodni is tudni kell mindkét fél részéről.

Nálunk mindenbe beleszólnak, ezért én nagyon pippa voltam és vagyok. Főleg mikor már úgy kezdtek viselkedni mintha az Ő babájuk lenne az én kisbabám. :(

Ha cigiznek, az is egy ok, ráadásúl ha nem képesek kimenni vagy csak egy helyiségben csinálni.

A közös dolgok használata, ilyen pl.: wc, fürdő, konyha, előszoba. Ki mikor megy fürdeni, pont foglalt a klotyó, megint tele a mosdó mosatlan edényekkel, pedig mindíg én mosogatok, a tűzhely tiszta kajamaradékos pedig nem is én csináltam, ilyenek...

Ki mikor megy aludni, ne zavarjuk a másikat. Ugyan ez vonatkozik arra, hogy ki mikor kell reggel.

Tulajdonképpen szerintem azon múlik, hogy hogyan tudod elviselni a másikat.

Én nekem nem megy..., de még ott lakunk, terhes vagyok és nemsokára szülni fogok. Remélem mi is eltudunk menni egy külön házba a párommal meg a babával. Csak mert ha meg lesz a drága baby, akkor nehéz lesz a szülökkel együtt! :)

Én nagyon szorítok nektek! Sikerüljön minden úgy ahogy ti szeretnétek!

Sok boldogságot!

28 heteske

2008. dec. 9. 12:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekünk az együttlakás nem okoz gondot, én arra lennék kíváncsi, hogy ha megtudják, hogy terhes vagyok fog-e változni valami.
2008. dec. 9. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell ismerni öket.

Mennyire gyerekpàrtiak.

Lehet körberajonganak,és ovatosak lesznek,nem engednek emelgetni,srb

Lehet egyàltalàn nem veszik ugy fel a dolgot.

Természetesnek fogjàk tartani.

Teljesen mindegy.

A lényeg hogy te jol érezd magad.

Nekem mondjuk tuti nem àlltak volna arràbb a cigivel.

A kajàt se én vàlogathattam meg.

Ha tetszett ettem,ha nem,igy jàrtam.

Viszont nem kellett nagy pakkokat cipelnem vàsàrlàskor,abban mindig segitettek.

Ha fàradt voltam,akkor se hajtottak,hogy takaritsak stb.

Bizony mindkét föl miatt akadnak hàtrànyok és elönyök.

2008. dec. 9. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnom volt így, épult a házuk, de még otthon laktak. mikor kiderult, babát vár, a szulei még nehezebben engedték el, pedig nem is messzire, pár utcányira csak. Végul is a szulok elfogadták, belátták, hogy így is tudnak segíteni, hogy kulon laknak és a baba már a berendezett, uj házba érkezett. Az egyuttlakással tehát nem volt gond terhesség alatt,kozos konyha, házimunka még jo is, csak nehezebb volt az elszakadás.
2008. dec. 9. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!