6 hetes kismama vagyok. A párommal sajnos úgy néz ki, hogy vége. Nagyon fáj, nagyon. A depresszióm árthat a babának? Emiatt lehet vetélés? Nagyon félek. Nem tudok enni, inni miatta, folyamat csak itthon vagyok és sírok.
Ilyen esetben abortuszta mennek.
Ha meg vehe a kapcsolatnak miert akarod mondenaron a gyereket? Egyaltalan tudja h terhes vagy? Vagy ez azert mert hatha vosszajon?
Nem ertem h miert kell mindenaron a gyerek egy olyan pasitol aki toled mem akar mar semmit. Vissza nem fog menni hozzad
Ellenben meg fog gyulolni h atverted es lehuzod penzzel mert megtarttod a gyereket, latogatni nem fogja abban biztos lehetsz ...
Aztan a gyereknek mit mondasz ? Azert nincs apad meg ....?
Elmondod az igazat vagy jazudsz neki?
Lehet alszentnek lenni de nagyon jo jo megoldas csak azert is megtartani egy gyereket. Dacbol, makacssagbol.
Es nyugodtan le lehet pontozni de az az igazsag h ezert sem akarnak manapsag normalis kapcsolatot a pasi leven csomo no eppen veletlen szakitaskor lesz terhes ...
Utolsó!
Hihetetlen,hogy ilyen létezik!
1 éves gyereket és terhes anyját elhagyni számomra felfoghatatlan!
Erős vagy,hogy kitartottál!Nem semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!