Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismama vagyok. A...

6 hetes kismama vagyok. A párommal sajnos úgy néz ki, hogy vége. Nagyon fáj, nagyon. A depresszióm árthat a babának? Emiatt lehet vetélés? Nagyon félek. Nem tudok enni, inni miatta, folyamat csak itthon vagyok és sírok.

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

Ilyen esetben abortuszta mennek.

Ha meg vehe a kapcsolatnak miert akarod mondenaron a gyereket? Egyaltalan tudja h terhes vagy? Vagy ez azert mert hatha vosszajon?

Nem ertem h miert kell mindenaron a gyerek egy olyan pasitol aki toled mem akar mar semmit. Vissza nem fog menni hozzad

Ellenben meg fog gyulolni h atverted es lehuzod penzzel mert megtarttod a gyereket, latogatni nem fogja abban biztos lehetsz ...

Aztan a gyereknek mit mondasz ? Azert nincs apad meg ....?

Elmondod az igazat vagy jazudsz neki?

2021. júl. 19. 08:29
 12/16 anonim ***** válasza:
21%

Lehet alszentnek lenni de nagyon jo jo megoldas csak azert is megtartani egy gyereket. Dacbol, makacssagbol.

Es nyugodtan le lehet pontozni de az az igazsag h ezert sem akarnak manapsag normalis kapcsolatot a pasi leven csomo no eppen veletlen szakitaskor lesz terhes ...

2021. júl. 19. 08:31
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Semmit nem tudtok a kapcsolatukrol,a szakitasuk okarol,illetve a 2 szemelyrol sem egyebkent. Nagyon jo eloitelkezni,ugye? :)
2021. júl. 19. 09:07
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk sem vállalta a babát és őszintén soha nem néztem volna ki belőle. Ettől függetlenül az, hogy az apja nem vállalja a felelősséget, még nem ok arra, hogy megöljem a saját gyerekem. Nekem mondjuk szerencsére megvan az anyagi biztonság és a támogató közeg is, de ha nem lenne, akkor is megtennék mindent a babáért, nem azért, mert dac meg stb., hanem, mert sosem tudnék utána tükörbe nézni. Eltérő értékrenddel és háttérrel rendelkezünk, nem kellene egyből ítélkezni, mert te máshogy csinálnád. A gyerekkel meg lehet őszintének lenni, főleg, hogy nem hülyék és valószínűleg örülni fog, hogy az édesanyja így sem dobta el magától, hanem harcolt érte. És lehet egy gyereknek így is csodálatos élete, legalább esélye lesz rá, hogy bármilyen élete legyen.
2021. júl. 19. 09:46
 15/16 anonim ***** válasza:
92%
Két hete tudtuk, hogy terhes vagyok a második gyerekkel, amikor közölte a férjem, hogy ez neki mégse kell. Mindkét gyereket ő akarta jobban. A nagyobbik akkor egy éves volt. Megtartottam, végigcsináltam a terhességet, válást, költözést egy egyéves gyerekkel megspékelve. Túléltük, itt vagyunk. Van segítségem, az anyám és a gyerekek apja is bármikor ugrasztható. Így is nagyon nehéz, de nem csinálnám máshogy ma sem.
2021. júl. 19. 10:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Hihetetlen,hogy ilyen létezik!

1 éves gyereket és terhes anyját elhagyni számomra felfoghatatlan!

Erős vagy,hogy kitartottál!Nem semmi!

2021. júl. 19. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!