Miket mondtok a Babátoknak? Sokan mondják, hogy beszéljünk hozzá, de mit mondjak?
:)!
Én megmondom öszintén, simogatni szoktam nagyon sokat a kicsi hátát (tudom hogy fekszik, és ki is tudom tapintani, hiszen ott sokkkal keményebb a hasam), szoktam mondani apa lassan hazajön, vagy ha nagyon "bánt" mondom neki vigyázz mert kapni fogsz:), meg ne bánsd anyád...!
Ha veszek neki valamit, akkor beszélek hozzá milyen csini lesz majd benne...:)
Meg a "szokásos" nagyon szeretünk már most, nagyon várunk, szoktam neki mondogatni ne kinozzon meg annyira mikor ki kell jönnie, hisz az ő érdeke is hogy gyorsan kibujjon, mert akkor neki sem fog annyira fájni.
Meg már körbe vezettem a lakáson:)!! Megmutattam mi hol van:)))))!!
Üdv nektek 33 hetes pocis
Ezen kívül, amit írtál, én azt mondogattam, amit épp csinálni készülök: most anya kimegy a konyhába és eszik valamit, ilyeneket. Meg pl. mikor állítottuk össze az ágyát, elmondtam, hogy itt fog aludni. Ja, meg mindig kérleltem, hogy adjon jelt magáról, mocorogjon. :-)
Sok zenét is hallgattam (főleg rock, de babazenét is, nagyon megnyugtató dallamokkal).
Most, a 2. terhességem alatt sajnos nagyon keveset szólítom meg, de mikor a lányommal beszélek, olvasok, dalolok, úgyis hallja. :-)
Nem tudom ki lehet ez az Illető,aki le fogyatékozza a kérdezőt,de bizonyára ráér..
Vajon ő is babát vár??mert ha nem,akkor nem sok keresnivalója lenne itt..
Egyébként azt olvastam Kedves Kérdező,hogy fontos a babával való kommunikáció,úgyhogy nyugodtan beszélj csak hozzá sokat!!!!!Kellemes babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!