Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire normális a 7. hónapba...

Mennyire normális a 7. hónapban a 115 pulzus?

Figyelt kérdés
2007. dec. 25. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit sok,nem?

De ha doki mérte,és nem szólt miatta,akkor nem gáz.Viszont ha magadnak mérted,akkor meg menj el a körzeti orvosodhoz.

2007. dec. 26. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem alapjáraton 120/90, szóval nem is olyan sok, mert elviekben terhesen magasabb, mint nem terhesen. 140-ig nincs baj, szerintem, de ha baj lenne, akkor a védőnőd már amúgy is szólt volna.
2007. dec. 26. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kismama! Az előttem szóló személy valószínüleg félreértette az értékeidet.Ha én jól értelmezem neked a pulzusod 115,ahogyan azt szó szerint leírtad.Hát nehogy megvárd,hogy 140 legyen,akár a vérnyomásra értette a hozzászóló!!!!!!!!Én most a 40. hétben vagyok,úgy sikerült eljutnom idáig,hogy mikor még csak sejtettem,hogy terhes vagyok és 105-110 volt a pulzusom,rögtön elmentem dokihoz,vérkép ,stb.Kiderült,hogy pajzsmirigy túlműködésem van,amitől a magas pulzusszám,stb.Jó nehéz volt beállítani a dolgokat,de most már ok.Persze,hogy a pulzusszám emelkedettebb terhesség alatt,de 115-pulzus normál esetben tornázás közben van.A terhesség 3. harmadában is előfordulhat pajzsmirigy problema.S.O.S menj körzetihez,utaljon be laborba,kardiológiára és biztos kiderül mi a helyzet.Jobb félni,mint megijedni!!!Ez nem jelenti azt,hogy neked is ez a bajod.De gondolj bele,hogy a babának is kárára válhat ez a gyors szívverés,a szívedről nem is beszélve.Jó,hogy van egy ilyen oldal,ahol támogathatjuk egymást,de ne ezekere a véleményekre támaszkodjunk,hanem az orvosok utasításait kövessük!Sokszor bizonyos elemek nagyon elbagatelizálják a dolgokat.No para,de usgyi orvoshoz:))!Minden jót "nektek"!
2007. dec. 27. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!