Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudhatom milyen görcs...

Honnan tudhatom milyen görcs vagy fájdalom?

Figyelt kérdés
Minden nap fáj a hasam az egész kemény, de szó szerint az egész gyomrom és fáj hol itt hol ott, voltam orvosnál minden rendben, sőt ügyeleten is ahol folyásra kaptam kúpot gyulladás miatt. Székletem borzasztó folyamatosan küzdök vele és már ott tartok, hogy semmihez semmi kedvem! Nagyon sok magnésiumot szedek! 17hetes kismama vagyok. Kb. 1-1,5 hete van ez...
2021. júl. 14. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:
48%

A magnéziumtól is lehet székrekedés.

Ha a gyomrod fáj, az nem görcs, de egy HELLP gyanú miatti vérvételre elmennék a helyedben (bár az leggyakrabban a terhesség végén jön elő). Nincs sok savad? Nekem a 2. trimeszterben jött a legjobban.

A méhben a "rossz" görcs az, ami fentről lefelé, rendszeresen, összehúzódás szerűen jelentkezik. A "sima" keményedés normális. Igyál több folyadékot és pihenj, amennyit tudsz!

2021. júl. 14. 17:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Holnap ismét megyek az orvosomhoz, szerintem hülyének néz már 😏 de az érdekesség az, h amikor állok es sétálok semmi gond de a szelek is alig jönnek 😔 küzdelmes, de látom miért küzdök és miért kell mindent kibirni!!
2021. júl. 14. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!