Mennyi egy 23 hetes magzat mérete? Cm,g? A baba egészsége kapcsolatban áll a pocak növekedésével?
21 éves vagyok, most lesz az első babánk a férjemmel, 23 hetes terhes vagyok, 21 cm és 525 g-os a babánk, kisfiú. Mindenki megjegyzi,hogy milyen kicsi a hasam, nem is látszik, hogy terhes vagyok. Biztos túl kicsi a baba, kellene járjak többet az orvosomhoz, mert biztos van valami baj.
Havonta járok kontrolba és nagyon rosszul esnek ezek a megjegyzések.
Igazuk lehet vagy csak rossz indulatú kommentek.
164 cm vagyok és 70 kg. Lehet ezért nem látszik nagyon a hasam, meg széles a csípőm is.
Na most kérdem én. Kinek hiszel?
A szembe jövő Jóska Pistának karöltve Julcsikának akiknek 0 szakmai értelme, de firtatják amiért nincs bálna méretű hasad..
vagy az orvosnak aki havi rendszerességgel megnéz és nyugtázza, hogy MINDEN RENDBEN?
27 hetes terhes vagyok. Akkora a hasam, mint a fiammal a 20.héten...
Makk egészséges a babám.
Átèrzem a helyzetedet teljesen, engem is idegesítenek ezzel. 38 hetes terhes vagyok, a hasam kb akkora mint másnak a 27-8-ik héten. Múltkor egy ismerős megállított és megkérdezte mikorára vagyok kiírva. Mikor megmondtam, végignézett rajtam és fintorogva azt mondja, nem baj, majd megnőttök... Szivesen pofán csaptam volna 😄
Nekem tökéletes így, hogy kicsi hasam van, baba egészséges, megfelelő méretű. Én eddig még nem lettem csíkos, mindent meg tudok csinálni a hasamtól, nem kell a férjemnek borotválnia a lábamat és hasonlók. Ne hallgass a bunkókra.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és tapasztalatokat. Tényleg idegesít ez a dolog, de ha ez telljesen normális a baba meg egészséges akkor minek hallgassak a rossz megkegyzésekre. Inkább törődök a saját dolgommal.
Köszi a válaszokat ☺
Nálam meg pont ellenkezőleg volt. Ahhoz képest, hogy úgy néztem ki mint aki ikreket vár 39. héten a babám mérete teljesen átlagos lett. 157cm és 62 kiló voltam az elején, terhesség végére 75 lettem, ami le is ment az első 2 hónapban. Valamint egy ismerősünk másfél hónappal előbbre járt a terhességével, mint én, neki kicsi pocija volt, de a babája hasonló méretekkel született mint a miénk.
Meg még volt is egy kellemetlen sztorink: Vendégségben voltak nálunk meg még egy másik pár is. Akkor még pocakosak voltunk, de már nem volt olyan messze a szülés. A másik pár férfi tagja kérdezte tőlünk, hogy mire vagyunk kiírva, aztán mikor elmondtuk kiült a döbbenet az arcára, majd megjegyezte nekem: De hát neked mennyivel nagyobb a hasad! Tök gáz volt nekem, de szerintem a barátnőmnek is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!