Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvely gombára valami? 23hetes...

Hüvely gombára valami? 23hetes kismama vagyok. Orvoshoz mentem amint észleltem a tűneteket. Elég lekezelöen bánt velen az orvos. Majd nagy nehezen kaptam Canesten kombit. De nem hasznal. Ugyanugy viszket ég. Vény nélkül valami?

Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Meg is vizsgált, vagy csak a tünetek elmondása után adta a Canesten-t? Nekem is volt fertőzésem, kiderült, hogy nem gombás, hanem bakteriális volt, ezért nem hatott semmit a Canesten. Betadine-t vettem, kúp plusz kenőcs. A kenőcs szinte azonnal enyhítette az égő érzést, kb egy hét alatt rendbe hozott.

De tényleg jó lenne elmenni egy másik dokihoz, aki érti is a dolgát.

2017. júl. 25. 21:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Bementem és elmondtam hogy mik azok a tünetek amiket észlelek egyre erösebben.Egyből mondta a canestent.Kérdeztem hogy esetleg vizsgálat nem e lenne szükséges elötte? Még rendesen én voltam a hülye hogy megmertem kérdezni..És a betadin krémet kúpot terhesség alatt is szabad?
2017. júl. 25. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kísérletezgess vény nélküli szerekkel meg házi praktikákkal. Menj el egy másik nőgyógyászhoz, akár magánrendelésre. Inkább fizesd ki azt a pár ezer ft-ot mint hogy valami olyasmit használj, ami árthat a babának.
2017. júl. 26. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!