Aki terhesség alatt adatra be mindkét covid elleni oltast, mik a tapasztalatai? Megviselte valamelyik?
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 10:03
1/16 anonim válasza:
Mindkettő után izomláz-szerű fájdalom volt a karomban 2 napig. Az 1. után 3 napig csak aludtam volna, a 2. után ezt csak másnap éreztem. Illetve a 2. után volt egy napig hányingerem és hőemelkedésem.
De ezek normális tünetek oltás után, akár terhes vagy, akár nem.
2/16 anonim válasza:
Mindkét oltás után fájt a karom egy napig és aznap nagyon fáradtnak éreztem magam. Egyéb tünetet nem tapasztaltam.
3/16 anonim válasza:
Nálam is csak karfajdalom volt egy napig mindkettonel. A 2.oltásnál a számon herpesz jött ki. Nagyon enyhén.
4/16 anonim válasza:
Minimális fájdalom a szúrás helyén, ezen kívül semmi.
5/16 anonim válasza:
Első után karfájdalom egy napig de borogattam. Ezen kívül aznap fáradtabb voltam picit de nem vagyok biztos hogy az oltás miatt. A másodikra még várok, remélem azzal is ennyi lesz.
6/16 anonim válasza:
Nem terhesen, de 1 től kar fájáson kívül semmi, 2.tol estére, reggel kaptam, 2 óra kőkemény hidegrázás gyógyszer mellett 7.9 es hő másnap kis hőemelkedés, de utána semmi.
7/16 anonim válasza:
Ostoba agymosott, aki terhesség alatt beadat magának egy ilyen kotyvalékot!
Meg amúgy is, ha ne terhes.
Mert ahelyett, hogy alaposabban utánanézne, mi is ez az egész "kovid-mizéria", mindent elhisz a hazug, a kormányszervek által már évtizedek óta a tömegek befolyásolására használt hivatalos médiának!
9/16 anonim válasza:
Genetikai bajokkal született a gyerek. Kár volt, most egy életen át szenvedhet ő is és mi is
10/16 anonim válasza:
“GENETIKAI baja” nem az oltástól lesz a gyereknek hanem már a fogantatás pillanatától beteg. Mert TI hordozzátok a beteg géneket.
Atyaég néhány ember de sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!