Micovag plusz hüvelykúppal tapasztalatok?
Sziasztok!
Sajnos már hetek óta szenvedek valami nyavajával, elvileg candida, de én már bizonytalan vagyok.. Tenyésztés mutatta ki. Használtam már dalacin hüvelykrémet(ekkor még nem volt meg a kenet eredménye), aztán miután kiderült mi a helyzet, utána pimafucin volt a terítéken, sajnos egy hét után ugyanúgy visszatértek a tünetek, ekkora telefonos konzultáció során a micovagot javasolta a dokim, 10 napig, ha utána sem javul, akkor újra tenyésztés.
Ma van a 3. napja hogy használom a micovagot, bocsi a gusztustalanságért de hatalmas darabok távoznak belőlem. Ez így normális, volt így vele más is? Nektek használt ez a vény nélküli csodaszer? Vagy mondjak le róla már most? Jó jel, ha ennyi dolog távozik belőlem? Szerencsére nem vagyok tapasztalt a témában..
Terhes vagyok, azért a ph borulás, de így kétségbe vagyok esve, nehogy baj legyen belőle.
Köszönöm előre is ha segítetek, rengeteget jelentene!!!!
8 hkm
Köszönöm a válaszokat!! :)
Akkor sok reményt nem fűzök a maradék 7 naphoz, majd utána vissza megyek a dokihoz. De csodák azért lehetnek, hátha ér valamit ez is.. aj, már most a hajamat tépem, és állítólag nagyon nehéz kiírtani terhesség alatt. :( nem is magam miatt zavar, elhasználok akármit, amit adnak, csak a babának ne legyen ettől az egésztől baja.. :(
Köszönöm Neked is utolsó hozzászóló! :)
Képzeljétek, eddig úgy érzem nálam is eltüntette a darabos folyást, már csak a kúp jön vissza. Lekopogom..
Ez maradhat is így, hiszen még 5 kúp van, vagy simán vissza is jöhet egyből? Reménykedhetek?
Kedves utolsó! :)
Köszi!!! Milyen helyreállítót használtál? Én a pimafucin után vitagyn c-t, de ahogy a mellékelt ábra mutatja, az nem segített! :) milyet tudok használni terhesen, ami nagyon jó? :) egyből el kell kezdeni használni vagy pár napot várni kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!