Első trimeszteri genetikai UH, tarkoredo 3,1 mm, minden mást rendben találtak. Tudtok érdemben mondani valamit? 20 éves vagyok, párom 23.
Biztos jó ötlet volt ez a gyermekvállalás?
Pénzed nincs, a dolgoknak cseszel utánajárni...
Orrcsont látható volt?
Én két egészséges babát szültem már magas tarkóredővel. A fiamé 3,7 volt, a lányomé 3,3. Volt amnio (amitől nem kel félni, csak utána be kell tartani az orvos utasításait) és szívuh is.
Egyébként mi 4en vagyunk testvérek és mindannyiunknak magas volt a tarkóredője :D mondta a védőnő, hogy van ilyen.
Mennyi bunkó paraszt van itt megáll az eszem, úgy csináltok mintha 200 ezret mindenki bármikor elő tudna rántani, ez egy átlagfizetés, gondolkodjatok már el, ezen felül még élnie is kell az embernek valamiből és sokan abszolút nem tudnak félretenni sem. A kérdező a lehetőségeit reálisan felmérte, érdeklődött szakembereknél, és próbálta a lehető legjobbat kihozni a keretből. Hány olyan van aki pl még cukorterhelésre sem képes elmenni mert minek, el lehet utasítani, holott ingyenes vizsgálat, na a kérdező nagyon nem ez a kategória, hogy itt ítélkezzetek, meg egyébként nem mintha bármi közötök is lenne más pénztárcájához, álljon már meg a menet, szégyelljétek magatokat.
Kérdező, ez még önmagában nem tragikus eredmény, simán lehet a baba egészséges és reméljük, hogy ez a helyzet. Ha a kombináltnál magas kockázat jönne ki Down-ra, akkor állami intézményben ingyenesen kérhetsz amniocentézis vizsgálatot ami biztos diagnózist ad. Ne érezd magadat rosszul, ti minden tőletek telhetőt megtesztek, a baba egészsége nem azon fog múlni, hogy mennyire drágák az elvégzett vizsgálatok. Kivánom a legjobbakat, minden rendben lesz! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!