Első trimeszteri genetikai UH, tarkoredo 3,1 mm, minden mást rendben találtak. Tudtok érdemben mondani valamit? 20 éves vagyok, párom 23.
Szivultrahangra megyek mindenkepp 20.héten. A vertesztet varom nagyon elvileg ma már meglesz az eredmény. Abban ha rendben találnak mindent megnyugodhatok? Igen, fogadott orvosom van (nőgyógyász) aki hétvégén is tud fogadni, nem szeretnek a munkából kimaradni a vizsgálatok miatt, ami miatt nem muszáj legalábbis. RMC-be mentünk direkt az sem volt olcsó, és mindent de tényleg mindent!!!!fiatalon, oneronkbol fizetünk, dolgozunk, igyekszunk. Nálunk 1000x szegenyebb szülők is vannak, mégis szép családot alkotnak és szeretik egymást.
Sajnos minden nekünk nem fér bele. Köszönöm 12.! A kommented nagy segítség 💕
"Nem kell ám lenézned azokat akik nem tudnak egyszerre 200.000 Ft-ot kiadni.'
Nem nézem le, nem rossz ember, aki nem tud ennyit kiadni, csak akkor ne vállaljon gyereket, hanem előbb teremtse meg hozzà a feltételeket.
De most komolyan, tegyük fel, hogy lesz valami baja a gyereknek - ilyen tarkóredővel ugye feltételezhető -, akkor a fejlesztést, gyógyszert miből fogják kifizetni?
Nem kell gazdagnak lenni, de ahol nincs 200 ezer forint tartalékban bármilyen gond esetére, oda baba sem kell. Akkor sem, ha fáj az igazság. Aztán a gyerek meg majd ide írja 15 év múlva a kérdéseket, mit csináljon, ha csórók és csak a stressz van otthon a pénz miatt és az iskolában is cseszegetik, mrt ő az egyetlen, aki egy nyamvadt szendvicset sem vehet soha a büfében.
Szerintem meg nem kellene mások zsebében turkálni! Nem is ez volt a kérdés!
Kérdező, ha nem vállalnád a Downos babát, akkor amniocentézis kell, ha vállalod, akkor igazából mindegy.
Én nagyon parás voltam sajnos és elmentem egy profi uh-oshoz egy profi géppel, ngy rutinnal, ez is fizetős volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!