Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen hany hetes korig...

Terhesen hany hetes korig ajanlott a sex?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig birod, és ameddig a doki azt nem mondja, hogy nyílsz és állj.

Inkább a méhszáj állapotán múlik, meg az energiádon.

Így a 40. héten, sőt kb 2 hete már mozgási okokból, kényelmileg sem működik, mert nehéz dolgokat csinálni.

Hát majd meglátod, erre nincs időzár.

2008. dec. 8. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az orvosom mondta hogy éljek házas életet mert az a babának még jot is tesz!Meg talán meginditja a szülést!!Egy 38 hetes pocakos
2008. dec. 8. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
mi végig csináltuk és szülésbeindításnak is ezt használtuk,orvosi javaslatra
2008. dec. 8. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Addig ajánlott, amíg jólesik, na meg zárva van a méhszájad.
2008. dec. 8. 19:02
 5/6 anonim válasza:
32%
Ha tudod hogy teherbeestél, ne sexszelj! Pláne, ha már nagyobbacska a magzat. A magzat ott van bened, és amit csinálsz hatással van rá. De ezt nem tudom elmagyarázni, ha nem érzed így.
2009. jún. 14. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a nőgyógyász dokim a következővel indokolta, miért nem ajánlott a sex terhesen:

1. korai terhesség (4-12 hét)esetében vérbőséget okoz az izgalmi állapot odalent, ami miatt megnő a vetélés kockázata. A praxisában számos ílyen esettel kapcsolatos kora terhességi vetéléssel találkozott.

2. Mivel az alhasi izmok az orgazmus közben összehúzódnak, ill. a sex közben nyomások sorai éri a bébit, agresszív jellegű külső fenyegetésnek éli meg a dolgot, ami hatással lehet a lelki fejlődésére.

Számomra logikus indoknak bizonyulnak, és én biztos, hogy nem teszem ki a picit ezeknek. Ki lehet bírni.

2009. aug. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!