14 hetes terhes vagyok, nem látszik meg rajtam a terhesség. Mintha talán picit hiztam volna, lenge nyári ruhában semmi nem látszik. Munkahelyen nem merem elmondani hogy terhes vagyok egyszerűen felek! Rettegek! Mit csináljak?
Most csak a babád számít!
Az én munkahelyemen busójárás volt az elmúlt években a terhesség miatt is többek között, rengeteget állásinterjúztattam, tanítottam be munkát, de minden egyes felvételnél tisztában voltunk vele, hogy 20-45 év közötti nők márpedig szülni fognak, ez az élet rendje.
A főnöködet is egy dolgozó nő szülte, ő sem különb másoknál.
Inkább legyél rá büszke, anyuka leszel. Így olyan mintha ez a terhesség neked lenne kínos, legalábbis a munkahelyeden így fog tűnni.
Örülj a babádnak, büszkélkedj vele, azzal ne foglalkozz hogy ki mit gondol, a főnököddel se. Fiatal vagy 20 évesen, de nem vagyunk egyformák, ha neked már most ez jó hír akkor viselkedj is úgy :) Senkinek semmi köze nincs a magánéletedhez, ettől lesz véleményük de tojd le a rosszalló kommenteket.
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!