Lehet még pozitív??? 4 napja késik a teszt negatív.
A havi högörbém. Én már nem tudom h mikor volt ovuláció ,de már 4 napja késik.
Lehet ebből még pozitív?
Tud valaki segíteni???
7 napos késésnél tartok .a legutolsó + lh teszt 22én lehetett. Később már tuti nem!akkor is ez már 12dpo.
Már csak jönne meg.
Felesleges szerintem bele állni a másikba, miközben csak le írja a véleményét, meg amit lát... F***ért kell mindenkinek kötözködni, nem értem egyesek miért ezen élik ki magukat.
Azért javasoltam a rossmanos tesztet, mert nekem az mindig nagyon pontos volt. Amíg látsz ott valamit, ami nem biztos, hogy van de az sem, hogy nincs addig érdemes csinálni a teszteket, ameddig biztos nem lesz valamelyik irányban. Az előző gyerekemnél, és a mostaninál is 1 hét késés után lett egyértelmű pozitív a teszt. Az előzőeket ha ide fel töltöm, mindenki azt mondta volna, hogy negatív. Csináltam egymás után elsőre egy gabriel tesztet, szinte semmi nem látszott, csak ha nagyon forgattam, majd a rossmanos erős pozitív. Ha késik a menzesz, de negatív a teszt, annak is van oka, ha nem is a terhesség, tehát akkor is érdemes orvoshoz menni.
Nem állt beléd a kutya sem, de idegeskedj nyugodtan. Leírtad amit látsz, én meg leírtam, hogy más is látja, sőt szerintem a kérdező is. Az viszont, hogy van egy szürke csík a teszten, még nem jelent terhességet. Késői ovulációnál lehet később pozitív a teszt, de ez a kérdezőnek egész egyszerűen most negatív. Ez van. Nem zárja ki, hogy később még pozitív legyen, drukkolok is neki, még nem adnám fel a reményt, de a pozitív predictor nem így fog kinézni.
A Rossmanos tesztre mondta valaki, hogy szar? Én is azt használtam többek között. Nekem is negatív volt a 20-as, illetve 25-ös teszt amikor a 10-es már pozitív, ebben semmi meglepő nincs az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!