Kicsit ciki kérdés. Létezik, hogy a vizesedés nem csak a végtagokat érinti terhesen?
Figyelt kérdés
Az egész délutánom utazással telt és iszonyatosan vizesedek. Ujjaim, lábaim is nagyon fájnak. Viszont tusolásnál észrevettem valami furcsát. Létezik, hogy a nemi szervemen is megjelenik a vizesedés?2021. jún. 29. 21:07
11/15 anonim válasza:
Első babámmal nem volt vizesedés egy kicsi sem.
Most 32.héttől kezdodott, de olyannyira, hogy az ujjaim zsibbadnak, nem birok néhányat behajlítani, mar lábfejem is faj, s igen.. lent is kiparnasodott, vagy hogy fogalmazzak. Elég furcsa. Most úgy erzem magam mint egy fóka. :D
- 2 nap mulva 39 hetes kismama
12/15 anonim válasza:
Én már 2 éve szültem, de azóta a melegben rettentően dagad a kezem és a lábam. Babásnak se kell hozzá lenni, hogy lüktessen a kezem és szorítson a gyűrű. 🙄
13/15 anonim válasza:
Juj, nem irigyellek 12-es!
Azt mondta a doki, hogy kevés szénhidrátot es gyümölcsöt egyet, inkább sajt, rizs, s ilyeneket, ezek nem tartják meg a vizet.
Sok cukrot kerüljem (pl görögdinnye).
14/15 anonim válasza:
Nem ciki kérdés. Előfordulhat bizony. Nekem is volt, elég durva (első gyerek). A férjemmel maszíroztattam időnként, az segített. Mire hazamentem a kórházból már nem volt olyan.
15/15 anonim válasza:
Első terhességemnél toxémia miatt mindenhol vizesedtem csak a szemem látszott ki egy csíkban. Most másodjára vagyok terhes épp 37.hét bár toxémiának semmi jele de eszrevettem az alhasamon hogy durván bevizesedett. Mérleg is 4 kiloval többet mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!