12.heti genetikai teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok légyszi ne kövezettek meg tudatlanságom miatt!Első gyermekemet várom lassan itt a 12.heti genetikai vizsgálat én Prena tesztre foglaltam idő pontot,ami ugye egy vérvétel.Ez a vizsgálat fedi tejles mértékben a genetikai vizsgálatot?Nem kell hozzá ultrahang?Mert tudomásom szerint a genetikai ultrahangon mérnek olyan dolgokat amik nagyon fontosak.Vagy ez a prena meg a nifty teszt olyan fejlett,hogy vérből megmondja?2021. jún. 28. 16:47
21/24 anonim válasza:
Nekem azért kissé hihetetlen, hogy valaki ennyire nem tud tájékozódni a mai világban, mikor a neten már minden elérhető. Azt végképp nem tudom elképzelni, hogy sem az orvos, sem a védőnőegy árva szót nem mondott arról, hogy 12 hetesen van egy genetikau ultrahang, ami a terhesgondozás része.
Elhiszem, hogy nincs a közeledben olyan, akitől segítséget tudsz kérni, de ha a gyakorit tudod használni, akkor mást miért nem?
Az rmc-ben is ott van a genetikai uh....
Árak --> magzati medicina központ --> "első trimeszteri kiterjesztett szűrés biokémia nélkül".
22/24 anonim válasza:
RMC Kombinált teszt, de van sima genetikai UH is: [link]
Még ha valamelyik ismerősöd akarja akkor az ultrahangot élőben nézheti otthonról.
23/24 A kérdező kommentje:
Ezt nem vettem észre köszönöm szépen!Azthiszem itt az ideje összeszednem magam!
2021. jún. 28. 19:27
24/24 anonim válasza:
Semmi gond, még bőven időben vagy, hogy tudj tájékozódni, illetve kérdezz az orvosodtól! Kellemes babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!