Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek szerint jó helyen van...

Ezek szerint jó helyen van már a méhlepény?

Figyelt kérdés
2hete vérzés miatt mentem az ügyeletre, nemvolt erős de az okát nem látták hazaengedtek aztán ennyi,utánna már "csak" barnáztam 3nappal később kiderült hátsó fali a méhlepény és fedi a méhszájat és ezért van ez, persze pihenés ezerrel plussz aggódás! Szépen lassan mindig kevesebb és kevesebb volt a barna és most már több mint 48 órája nemvolt, csak 3hét múlva kell mennem orvoshoz,de igaz nemis kérdeztem és érdekelne, hogy ilyenkor ez már azt jelenti, hogy jó helyre ment, vagy ez csak egy pillanatnyi állapot? 15hetes vagyok! Köszönöm a segítséget!
2021. jún. 28. 12:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt csak orvos tudja megnézni és megmondani. Nekem 12 hetes uh-n hátsó fali, mély tapadású volt a méhlepény, 5 mm-re a méhszájtól, azt mondták ahogyan növekszik a méh, úgy megy feljebb a lepény. Most 23 hetes vagyok, most nemhogy feljebb ment volna, inkább lejjebb van, félig a méhszájon. Nekem nem okozott vérzést eddig, szex sincs megtiltva még, csak óvatosan szabad.

Nyugodtan hívd fel az orvosod és kérd hogy nézze meg.

2021. jún. 28. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!