Terhesség után megmarad a mell mérete vagy csak lógósabb lesz ? Lehet rajta segíteni push up melltartóval vagy tényleg össze megy kisebbre?
A szoptatás végére lett kisebb lógósabb a 2. Gyerek után. Push up segít.
Az első után nagyobb és szép maradt..
Hát terhesség után, a szoptatási időszak alatt fullos melleim voltak.
Amikor abba hagytam a szoptatást, kb akkora lett, mint terhesség előtt, de sokkal petyhüdtebb, lazább szövetű, a bőr is megnyúlt.
Fiam elött (2éves) 75B melltartót hordtam. Kicsi formásak voltak.
Szoptatás végére felmentünk 75C-re. 1 evig szoptattam, vegig alatta és utana is formasnak mondhatóak voltak.
Most 26hetes terhes vagyok, 75D-vel, formás cicikkel.
Barátnőm annyi idős mint én, neki nincs még gyereke, neki mar most lógnak köldökig a mellei kb.
Gyerekek előtt szinte nem volt mellem, a 70A is elállt szinte, 1 év szoptatás után kifejezetten szebbek lettek, nagyobbak, de nem lógtak, 70A/B.
Második után még vállalhatóak maradtak, kissé plöttyedtek, de nem a tejeszacskó kategória, 75B, 2év szoptatás.
Most a harmadikat szoptatom 1 éve és most lesznek zacskók, már látszik, mert így is, hogy még bőven van bennük tej, lógnak azért, 80C jelenleg, de csökkeni fog ha már nem szoptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!