Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20.hetesen barnás-rózsaszínes...

20.hetesen barnás-rózsaszínes vérzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez az első terhességem és most vagyok a 20. hétben.

Tegnap reggel halvány rózsaszínes-barnás vérzésre ébredtem, aznap azonnal be is mentünk a kórházba, ahol meg is vizsgáltak.

A méhszáj zárt, az UH alapján is minden rendben van, vért is vettek ott se találtak semmit se. Egy napig bent tartottak, de a mai nap folyamán reggel haza is küldtek. Mondván, hogy pihenjek és szedjem a magnéziumot.

A barnázás még mindig tart, szerintetek is csak elég a magnézium és a pihenés?

Annyira furcsállom, hogy nem tudták megmondani, hogy honnan jön a vérzés és csak így hazaengednek. 😔 De lehet csak túlizgulom az egészet.

2021. jún. 25. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

25 hetes vagyok, a 22.hétig 7x véreztem/barnáztam.

Minden alkalommal futás az ügyeletre, ahol sosem láttak semmit 🤷‍♀️

A doki szerint, mivel vérbő ottlenn minden, hajszálerek pattognak el valószínű.

Magnézium, pihenés. Ennyit tudunk tenni.

2021. jún. 25. 10:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Akinek volt hasonló tapasztala, nagyon megköszönném, ha megosztaná velem. 😔
2021. jún. 25. 10:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Jaj, az még a kérdés kiírásához ment volna.

Köszönöm a válaszod,akkor igyekszem pihenni. Csak aggódom, hogy nehogy méhlepény leválás legyen vagy vetélés.. 😔

2021. jún. 25. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Hajszálér elpattant. Akár szextől, vagy kb bármitől. Vannak ilyen időszakok a terhesség alatt, és igen, a pihenés és a magnézium elég. Azt azért észrevették volna ha levált a lepény. Ráadásul akkor nem pecsételgetnél, hanem folyna belőled a vér.
2021. jún. 25. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Szia, nekem sajnos rosszat jelentett 8 hetesen meg halt a babám barnás, rózsaszín jött tőlem, barátnőm tegnap volt orvosnál ugyan ezzel gombás fertőzése van, van akinek semmit nem találnak, szóval több oka is lehet. Boldog babavárást :)
2021. jún. 25. 13:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy hozzászóltatok, igyekszek sokat pihenni és remélem abbamarad a vérezgetés.
2021. jún. 25. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Szex után, wc után (székrekedésem van), bármi után is vérezgettem, elég sokat :/ Soha nem találtak semmi kórosat, pedig minden alkalommal felketestem az orvost 😀 Az első terhességemnél ilyen nem volt.

Te hogy vagy azóta?

2021. júl. 19. 11:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, most látom, hogy mit írtál. Azóta minden rendben, köszönöm a kérdésed. Szedem a Magnesii Citrici-t, napi szinten 3x2-t,ahogy az orvos javasolta reggel, délben, este 2 db-t. Remélem továbbra is minden rendben lesz. 🙂
2021. aug. 23. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Örülök neki, így tovább! :)
2021. aug. 24. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!