20.hetesen barnás-rózsaszínes vérzés?
Sziasztok!
Ez az első terhességem és most vagyok a 20. hétben.
Tegnap reggel halvány rózsaszínes-barnás vérzésre ébredtem, aznap azonnal be is mentünk a kórházba, ahol meg is vizsgáltak.
A méhszáj zárt, az UH alapján is minden rendben van, vért is vettek ott se találtak semmit se. Egy napig bent tartottak, de a mai nap folyamán reggel haza is küldtek. Mondván, hogy pihenjek és szedjem a magnéziumot.
A barnázás még mindig tart, szerintetek is csak elég a magnézium és a pihenés?
Annyira furcsállom, hogy nem tudták megmondani, hogy honnan jön a vérzés és csak így hazaengednek. 😔 De lehet csak túlizgulom az egészet.
25 hetes vagyok, a 22.hétig 7x véreztem/barnáztam.
Minden alkalommal futás az ügyeletre, ahol sosem láttak semmit 🤷♀️
A doki szerint, mivel vérbő ottlenn minden, hajszálerek pattognak el valószínű.
Magnézium, pihenés. Ennyit tudunk tenni.
Jaj, az még a kérdés kiírásához ment volna.
Köszönöm a válaszod,akkor igyekszem pihenni. Csak aggódom, hogy nehogy méhlepény leválás legyen vagy vetélés.. 😔
Szex után, wc után (székrekedésem van), bármi után is vérezgettem, elég sokat :/ Soha nem találtak semmi kórosat, pedig minden alkalommal felketestem az orvost 😀 Az első terhességemnél ilyen nem volt.
Te hogy vagy azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!