Csak velem fordul elő, hogy néha totál elbizonytalanodom, jól döntöttem-e, hogy gyereket vállalunk? Tervezett baba, sokat vártunk rá.
sok mindenkitől hallom ezt. talán én nem vagyok normális,de bennem nem fordult elő. lehet, hogy majd később?
10 hetes
Mi nem bizonytalanodtunk el soha. Tervezett baba, 7 honapot vártunk rá.
21 ketes kismami
Semmi nem történt. Jó a kapcsolatunk, nagyon várja a párom a babát, én is, de ma reggelre olyan nyűgös lettem, és csak az jár a fejemben, hogy akartam én ezt? Fogom bírni? Nem fogom megbánni?
Fizikailag is jól vagyok, semmi panaszom. 27 hetes vagyok.
Így van, hormonok. A legtöbb kismamában azért csak-csak felvetődnek ilyen kérdések. Bármennyire is szeretnénk a babát, azért első babánál azt sem tudjuk mire számítsunk és ez néha olyan félelmetes dolog. De biztos vagyok benne, hogy ha majd ott lesz a Picur, akkor majd el sem tudod képzelni miért is bizonytalanodtál el!
34 hetes kismama
Szia!
Akár én is feltehettem volna ezt a kérdést...32.hétben vagyunk,és már most imádom ezt a csöpp kis embert,de igenis vannak bennem ellentétes érzelmek.Ha jól belegondolunk,az életünk,amit eddig éltünk,teljesen megváltozik más dolgok lesznek a fontosabbak,ANYA leszel!Ja,és a hormonok is játszanak velünk rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!