Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak velem fordul elő, hogy...

Csak velem fordul elő, hogy néha totál elbizonytalanodom, jól döntöttem-e, hogy gyereket vállalunk? Tervezett baba, sokat vártunk rá.

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

sok mindenkitől hallom ezt. talán én nem vagyok normális,de bennem nem fordult elő. lehet, hogy majd később?

10 hetes

2010. aug. 26. 11:10
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Mi nem bizonytalanodtunk el soha. Tervezett baba, 7 honapot vártunk rá.

21 ketes kismami

2010. aug. 26. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Mi 2 éve tervezzük de még nem mertem "élesben" belevágni. Vagyis egyszer már igen de beijedtem és elmentem esemány utáni tablettáért...
2010. aug. 26. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt, hogy elbizonytalanodtál?
2010. aug. 26. 11:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Semmi nem történt. Jó a kapcsolatunk, nagyon várja a párom a babát, én is, de ma reggelre olyan nyűgös lettem, és csak az jár a fejemben, hogy akartam én ezt? Fogom bírni? Nem fogom megbánni?

Fizikailag is jól vagyok, semmi panaszom. 27 hetes vagyok.

2010. aug. 26. 11:25
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Akkor csak a hormonok játszadoznak az érzéseiddel.:)
2010. aug. 26. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Így van, hormonok. A legtöbb kismamában azért csak-csak felvetődnek ilyen kérdések. Bármennyire is szeretnénk a babát, azért első babánál azt sem tudjuk mire számítsunk és ez néha olyan félelmetes dolog. De biztos vagyok benne, hogy ha majd ott lesz a Picur, akkor majd el sem tudod képzelni miért is bizonytalanodtál el!

34 hetes kismama

2010. aug. 26. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd magad emiatt rosszúl, tényleg a hormonok játszanak veled. Bennem sokszor az elkeseredettségtől is felmerültek ilyen kérdések amikor a pici sokat sírt a hasfájás miatt és hiába tettünk meg mindent, alig tudtuk megvígasztalni. Ne felejtsd el, a gyerekvállalás a világon a legnagyobb boldogsággal jár, de a legnagyobb khívás is. Fel a fejjel!!!
2010. aug. 26. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ugyanazt érzem mint te. 1,5 évet vártunk a babára. 4 hónappal ezelőtt volt egy terhességem, ami missed ab-val végződött 8 hetesen. Akkor sose, egy pillanatra se merült fel bennem, hogy én ezt nem akarnám. Nagyon-nagyon akartam újra teherbe esni, és nem is számítottam rá, hogy ilyen hamar sikerül. (mindkétszer Clostilbegyt mellett sikerült, szóval még gyógszert is szedtem.) A kezdeti örömöt úgy a 6. héten pedig felváltotta ez az ambivalens érzelem, hogy akarom is meg nem is... nagyon lelkiismeret furdalásom van emiatt, nem is értem miért érzem ezt. Most 10 hetes vagyok. Arra számítok, ha majd elkezd nőni a hasam és megmozdul a pici, akkor elmúlik ez az egész rossz érzés.
2010. aug. 26. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Akár én is feltehettem volna ezt a kérdést...32.hétben vagyunk,és már most imádom ezt a csöpp kis embert,de igenis vannak bennem ellentétes érzelmek.Ha jól belegondolunk,az életünk,amit eddig éltünk,teljesen megváltozik más dolgok lesznek a fontosabbak,ANYA leszel!Ja,és a hormonok is játszanak velünk rendesen.

2010. aug. 26. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!