Egy ismerősömnek ma volt a 20hetes uh vizsgálat és visszahívták jövőhétre mert nem tudták megmérni a SACRALIS-t. Mi lehet az?
nem tudjuk mi az a sacralis és tökre meg vagyunk ijedve. a dokik konkrétan semmit nem mondtak neki.mikor az uh-s dokit megkérdezte hogy baj van e azt mondta hogy nem tudja. a nőgyógyász meg megint nem mondott rá semmit.jövőhéten meg kell ismételni nála az uh-t.
valaki járt hasonlóan vagy csak simán tudja hogy ez mit jelenthet?
a neten már megpróbáltam utána nézni de nem találtam olyat ahol megértettem volna.
köszönöm a segítséget.
képet itt látsz róla. Gondolom úgy fordult a baba, és nem csinált hüvelyit a doki, hátha úgy látszik...
gerinccel lehet kapcsolatban ahogy én is keresgéltem a google-on, talán keresztcsont vagy ilyesmi.
hátha tudja valaki pontosan...
12hetesen és 20hetesen nézik nálunk. A 20hetesen sokkal biztosabban látnak már dolgokat, ez alól csak a nyakiredő a kivétel..
1. 4.voltam, ne aggódj, semmi baj nincs valószínű.
Nekem a lánykám két nap volt, 19hetesen nagy nevetések közben hüvelyivel tudtuk megnézni a 4.nekifutásra, mert konkrétan semmit nem látott belőle a doki, más anyuka 10perc, velem 40percig bajlódott:D
köszönöm a válaszokat. sajnos bővebben nem tudom leírni mert csak felhívott hogy meg van ijedve mert nem mond neki senki semmit.és mondtam neki hogy megpróbálok utána járni.
talán lesz valaki aki tud erről valamit.
nagyon hálás vagyok mindegyikőtöknek hogy megpróbált választ találni.
a 12 heti uh-n minden ok volt.
azt tudom még hogy pár hete fáj a hasa és kapott rá magnéziumot.de még mindig fáj neki és azzal sem csinálnak semmit.a védőnője mondta hogy lehet meg kéne emelni az adagot de a doki nem emelte meg.
A hasfájásra: szedjen magnezii citrit, lehet érzékeny a frontokra, nekem is néha rettenetesen fáj a hasam, nem szülök, de nem is sima keményedés, csak szr. Na én okulva az első babámnál napi 3x3 magneb6 szedek. Néha még így is rettenetes "fájásaim" vannak. Sajna a magnesii citritől ami erősebb? folyton rosszul vagyok.
A magnéziumot 3x3nál ne szedje többel, de nyugodtan szedheti a 36.hétig, és nem lesz baj, illetve ha első baba, nincs ki után rohangálni, akkor pihenjen sokat. Hihetetlen milyen jó néha csak felborulni és lazítani.
(ha dolgozik, akkor is vigyen magával egy polifómot, feküdjön hanyat egy picit, lazítson, mondjuk 1,5óránkét egy 10perc, és nem lesz gondja, mert az ülés sem jó, illetve sétáljon lassan nyugodtan, mondjuk ha a két buszmegálló között nincs 10méter se akkor a távolabbiból induljon haza)
Az uh miatt ne aggódjon, csigolya és medence nem pontos mérése miatt rendelték vissza, pláne ha a 12.héten minden rendben volt, ilyenkor a gyereket "darabokra" kell szedni, mindene látszik már, és meg kell vizsgálniuk, az ujjpercektől a 4üregű szíven át mind a 24sok csigolyáig, semmi nem maradhat ki.
Amúgy ezek a "fájások" van valami nevük nem is fájdalmasak... Állítja az orvos akiről elnevezték, és arra hivatottak, hogy serkentsék a vérkeringést, segítsenek a növekedésben, sajnos egy természetes velejárója a terhességnek, ami jelzem az orvosok szerint nem fájhat, na amelyik pasi szült már...:D
Nyugtasd meg az ismerősöd, semmi baj:)
Jó pocakosodást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!