Hcg 5 hetesen?Kell duplázódnia 2 naponta ?
4+4 naposan 405
5+1 naposan 3791
5+2 naposan 4433
Én most 8 hetes vagyok, dugig vagyok terhes tünetekkel :D
4 napig nem bírtam felkelni a hányingertől, most jobb, de undorodok szinte mindentől és fájnak a melleim.
6 hetesen fájt a hasam minden nap és kínzott a derekam, ez szerencsére elmúlt.
Szóval ha a hcg-m alacsony is, a terhes tünetek pótolják 😂
Korábban volt méhen kívüli terhességem úgyhogy a hasi fájdalom miatt, ami 5 hetesen kezdődött, el kellett mennem a kórházba.
Úgyhogy gyakorlatilag 5 hetesen kezdődött nálam minden. 😵
Ezt nem is értem, én most nem véreztem, nem barnáztam semmi nem volt, mégis lelkiismeretesen vizsgáltak napokon keresztül, még szombatra is behívtak vérvételre...
Szerintem mond azt, hogy egyszer a wc papíron tapasztaltál pecsételő vérzést, azt nem tudják bebizonyítani, hogy nem így volt, de muszáj lesz megvizsgálniuk.
Nálam akkoriban úgy kezdődött, hogy 6 hetesen pecsételő vérzést tapasztaltam késő délután a wc papíron. 2 órával később inkább bementem a kórházba.
Másnapra visszahívtak vérvételre és ultrahangra. A hcg alacsony volt, az ultrahangon nem láttak semmit úgyhogy bent fogtak.
Ekkor a tüneteim apró görcsök voltak de szinte egész nap és folyamatos barnázás.
A hcg szintem semmit nem változott, stagnált, úgyhogy végül megműtöttek (ultrahangon végig nem látszott semmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!