Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hcg 5 hetesen?Kell duplázódnia...

Hcg 5 hetesen?Kell duplázódnia 2 naponta ?

Figyelt kérdés

4+4 naposan 405

5+1 naposan 3791

5+2 naposan 4433

2021. jún. 23. 09:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én most 8 hetes vagyok, dugig vagyok terhes tünetekkel :D

4 napig nem bírtam felkelni a hányingertől, most jobb, de undorodok szinte mindentől és fájnak a melleim.

6 hetesen fájt a hasam minden nap és kínzott a derekam, ez szerencsére elmúlt.

Szóval ha a hcg-m alacsony is, a terhes tünetek pótolják 😂

2021. jún. 24. 10:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Neked ezek mikor kezdődtek? :D hát elhiszem h alig várod h túl legyél rajta :D némelyiket elkerülném majd...Dokihoz csak most mész először?
2021. jún. 24. 10:55
 13/19 anonim ***** válasza:

Korábban volt méhen kívüli terhességem úgyhogy a hasi fájdalom miatt, ami 5 hetesen kezdődött, el kellett mennem a kórházba.

Úgyhogy gyakorlatilag 5 hetesen kezdődött nálam minden. 😵

2021. jún. 24. 10:59
 14/19 A kérdező kommentje:
A méhen kìvülitől tartok most a legjobban..járok talpreflexológiára és ott belémrakták az ideget rendesen. Neked milyen tünetei voltak?Hcg-t nézettél akkor is?Menzesz idején barnáztam kicsit pedig akkor már napokkal korábban pozi volt a tesztem.most is van egy kicsi,de addig nem foglalkoznak velem amig nem vérzek...hiába mentem be a kórházba :(
2021. jún. 24. 11:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezt nem is értem, én most nem véreztem, nem barnáztam semmi nem volt, mégis lelkiismeretesen vizsgáltak napokon keresztül, még szombatra is behívtak vérvételre...

Szerintem mond azt, hogy egyszer a wc papíron tapasztaltál pecsételő vérzést, azt nem tudják bebizonyítani, hogy nem így volt, de muszáj lesz megvizsgálniuk.

Nálam akkoriban úgy kezdődött, hogy 6 hetesen pecsételő vérzést tapasztaltam késő délután a wc papíron. 2 órával később inkább bementem a kórházba.

Másnapra visszahívtak vérvételre és ultrahangra. A hcg alacsony volt, az ultrahangon nem láttak semmit úgyhogy bent fogtak.

Ekkor a tüneteim apró görcsök voltak de szinte egész nap és folyamatos barnázás.

A hcg szintem semmit nem változott, stagnált, úgyhogy végül megműtöttek (ultrahangon végig nem látszott semmi).

2021. jún. 24. 12:54
 16/19 A kérdező kommentje:
Holnap du megyek uh-ra. Ekkora hcg-nél már látnia kell valamit úgy vagyok vele. Progeszteront is úgy kaptam h kértem progi vérvételt.Mivel pm alulműködő vagyok és cukorproblémás így adtak mert alacsonyabb volt a szint.Szóval előtte semmi tüneted nem volt,érdekes.Hát remélem holnap kiderül valami..mekkora volt a hcg-d amikor gyanakodni kezdtek?Nekem ezért volt gyanus h eleinte magas volt a hcg és most meg 24óra alatt nem nőtt annyit.Melóm miatt ma sem tudtam menni vérvételre...
2021. jún. 24. 13:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem ~800 körül volt a 3 alkalommal amikor nézték.
2021. jún. 24. 13:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett veled kedves kérdező?
2021. júl. 19. 22:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Voltam uh-n ,ekkor láttak 13mm petezsákot és 3.4mm embriót aminek még nem volt szívhangja.Majd 2hét múlva visszamentem,akkor már volt szívhang miegymás😊Most vagyok 9+2 hetes ,és nagyon nincsenek tüneteim :).Köszönöm kérdésed😊
2021. júl. 20. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!