Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindig azt hiszem, hogy a...

Mindig azt hiszem, hogy a babám mozog, de rájövök, hogy csak a hasi ütőrem. Hogy fogom megismerni a babám?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy középről balra csúszik a hasi ütőér? Mindig a bal oldalamon érzek "mocorgást" de csak az ütőrem ritmikus dobogása az. Már nagyon várom, hogy megmozduljon a baba, örülnék,ha így 16 hetesen karácsonyra megmutatná magát:-)

Kellemes ünnepeket mindnkinek.-)

2007. dec. 24. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A dobogást én is a bal oldalon érzem és néha tényleg össze lehet keverni. A babád mozgása eleinte nem lesz annyira erőteljes inkább fekve érezheted meg. Feküdj le, figyelj csak rá, beszélgess vele, lehet, hogy már most is érezhetnéd, csak nem veszed észre.

Boldog babavárást!

2007. dec. 25. 10:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is ugyanígy vagyok semmi hasznosat nem tudok írni, csak annyit, hogy én is totál ezt érzem.. mintha csak én írtam volna.Van úgy, hogy megmernék esküdni, hogy ő az aztán meg újra az a ritmikus dobogás... Én is szeretnék választ erre.. konkrétabbat. 16hetes kismama
2008. jan. 5. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!