Mindig azt hiszem, hogy a babám mozog, de rájövök, hogy csak a hasi ütőrem. Hogy fogom megismerni a babám?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy középről balra csúszik a hasi ütőér? Mindig a bal oldalamon érzek "mocorgást" de csak az ütőrem ritmikus dobogása az. Már nagyon várom, hogy megmozduljon a baba, örülnék,ha így 16 hetesen karácsonyra megmutatná magát:-)
Kellemes ünnepeket mindnkinek.-)
2007. dec. 24. 21:01
1/2 anonim válasza:
Szia!
A dobogást én is a bal oldalon érzem és néha tényleg össze lehet keverni. A babád mozgása eleinte nem lesz annyira erőteljes inkább fekve érezheted meg. Feküdj le, figyelj csak rá, beszélgess vele, lehet, hogy már most is érezhetnéd, csak nem veszed észre.
Boldog babavárást!
2/2 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanígy vagyok semmi hasznosat nem tudok írni, csak annyit, hogy én is totál ezt érzem.. mintha csak én írtam volna.Van úgy, hogy megmernék esküdni, hogy ő az aztán meg újra az a ritmikus dobogás... Én is szeretnék választ erre.. konkrétabbat. 16hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!