Hányadik hétig,hányadik hónapig vezetettek személyautót?
Pont a napokban jutott nekem is eszembe, hogy vajon meddig fogok tudni vezetni. :D Első terhességem alatt kezdtem el vezetni tanulni, de 19 hetes voltam, mikor a COVID miatt leállították az oktatást, vizsgákat (1,5 hónapra voltam a vizsgától...), így szülés után tettem csak le a jogsit. Most ismét terhes vagyok, 15 hetes, napi szinten vezetek, viszem a gyereket is játszótérre (gyalog nem opció, nincs járda, szűk és forgalmas út, 30 helyett 50-60-nal mennek...), megyünk vásárolni, nagyszülőkhöz, stb. Kíváncsi vagyok, meddig bírom majd. Nekem is rövid a lábam a pedálokhoz, elég közel ülök a kormányhoz, lehet nálam is ez lesz a szűk keresztmetszet. Mondjuk első terhességemnél szerencsére az utolsó hónapban lett óriási a hasam, előtte nem volt olyan vészes. Hátha most is így lesz.
Akik azt írták, hogy szülni is kocsival mentek, azok nem féltek, hogy a fájások miatt nem tudnak a forgalomra koncentrálni? Mekkora utat kellett megtenni?
14!
Nekem elfolyt a magzatvíz, fájásaim nem voltak. Így nem féltem.
35km a kórház :)
15 és 16
Köszönöm a válaszotokat! 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!