Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig,hányadik...

Hányadik hétig,hányadik hónapig vezetettek személyautót?

Figyelt kérdés

2021. jún. 22. 08:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Végig vezettem én is. Szerencsére sosem zavart a pocakom
2021. jún. 22. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Végig vezettem, a nagyobbik gyermeket vittem oviba minden nap de csak ide a közelbe
2021. szept. 26. 15:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikorra olyan nagy lett a hasam az ikrekkel, hogy képtelen voltam rendesen benézni a holttereket, és dekoncentráltabb is lettem. Ez valamivel 7 hónap után volt.
2021. szept. 26. 23:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Pont a napokban jutott nekem is eszembe, hogy vajon meddig fogok tudni vezetni. :D Első terhességem alatt kezdtem el vezetni tanulni, de 19 hetes voltam, mikor a COVID miatt leállították az oktatást, vizsgákat (1,5 hónapra voltam a vizsgától...), így szülés után tettem csak le a jogsit. Most ismét terhes vagyok, 15 hetes, napi szinten vezetek, viszem a gyereket is játszótérre (gyalog nem opció, nincs járda, szűk és forgalmas út, 30 helyett 50-60-nal mennek...), megyünk vásárolni, nagyszülőkhöz, stb. Kíváncsi vagyok, meddig bírom majd. Nekem is rövid a lábam a pedálokhoz, elég közel ülök a kormányhoz, lehet nálam is ez lesz a szűk keresztmetszet. Mondjuk első terhességemnél szerencsére az utolsó hónapban lett óriási a hasam, előtte nem volt olyan vészes. Hátha most is így lesz.

Akik azt írták, hogy szülni is kocsival mentek, azok nem féltek, hogy a fájások miatt nem tudnak a forgalomra koncentrálni? Mekkora utat kellett megtenni?

2021. szept. 27. 10:20
 15/17 anonim ***** válasza:

14!

Nekem elfolyt a magzatvíz, fájásaim nem voltak. Így nem féltem.

35km a kórház :)

2021. szept. 27. 15:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Elfolyt vízzel, 5 perces fájásokkal vezettem be. Éjszaka volt, kijárási korlátozás. Egy lélekkel sem találkoztam. 5 perc volt az út. Az ingyen parkolás miatt pedig megvárt az autó a kórház előtt.
2021. szept. 27. 16:36
 17/17 anonim ***** válasza:

15 és 16

Köszönöm a válaszotokat! 😊

2021. szept. 28. 08:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!