Két napja kevesebbet mozog a babám. A hőségtől lehet?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok, 3. terhesség, 2-3 hete már rendszeresen érzem mozogni a babámat, de az elmúlt 2 napban ez kb. felére csökkent. Így is érzem, de jóval kevesebbszer. Eléggé aggaszt...2021. jún. 21. 19:38
1/3 anonim válasza:
Igen lehet front. Csokit ettem, majd ledöltem, akkor beindult.
2/3 anonim válasza:
Nekem is kevesebbet mozog, szinte csak este érzem az elmúlt 3 napban. Ezen kívül maximum reggel egy picit mozog, meg valamikor kora délután egy picit, de eléggé oda kell figyelnem, hogy észrevegyem ezeket. Este viszont pótolja, erősségben legalábbis, csak úgy remeg a hasam, ahogy mocorog.
Teljesen normális, semmi gond, ne izgulj rajta. Egyél édeset, mondjuk egy kis gyümölcsfagyit, feküdj el és figyelgesd, biztos mocorog, csak nem erősen és sokat, hogy észrevedd csak úgy.
És igen, érzékenyek a fényre, hőmérsékletre, frontra, na meg persze a te idegi állapotodra
3/3 anonim válasza:
Nálam is kevesebbet mozog, mióta bejött a kánikula, de azért érzem naponta 2-3 alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!