Mitől lehet, hogy csak az egyik orrlyukam be van dugulva teljesen, de nem vagyok megfázva?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok. Mivel kezelhetem?2010. aug. 25. 22:16
1/6 anonim válasza:
allergia:) nekemis épp bevan dugulva a bal
+folyik az orrom, viszket a szeme, viszket a torkom, tüsszögök
2/6 anonim válasza:
ez nem allergia. terhesen állandóan dugult az orr. már a második terhességem és most is ez megy...
"Valóban ismert a terhességi rhinitis. Ön esetében is erről lehet szó. Ez a terhességgel járó hormonális változások miatt alakul ki. Általában a szülésig (kisebb-nagyobb mértékben) fenn áll azoknál, akiknél jelentkezik."
3/6 anonim válasza:
igy van!terhesen dugul az orr!nekem sokszor be van....kissé unalmas már
35 hetes km
4/6 anonim válasza:
Kiábrándítsalak Titeket?! :S Terhesen dugult be nekem is az orrom. Most 17 hónapos a Fiam és még mindig gond van vele. Ti miket használtok rá?
5/6 anonim válasza:
A második válaszolónak teljesen iagaza van! Sajna én is kínlódok vele, mindig csak az egyik dugul be, de csak éjjel. Ha mondjuk a bal, akkor ha a jobb felemre fordulok, kidugul. Ugyan ez a helyzet a másik orrommal is. :)
6/6 anonim válasza:
Lehet mindkét eset, de ha nincs más tünet, akkor lehet hogy megúszod és nem allergia. Első válaszolótól szeretném kérdezni, használsz-e valamit az allergiára, hogy próbálod elviselni? Én már kiborultam, annyira megkeseríti a napjaimat az allergia. Csak szemcseppet és orrkenőcsöt használok, de ez persze édes kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!