Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet, hogy csak az...

Mitől lehet, hogy csak az egyik orrlyukam be van dugulva teljesen, de nem vagyok megfázva?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok. Mivel kezelhetem?
2010. aug. 25. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:

allergia:) nekemis épp bevan dugulva a bal

+folyik az orrom, viszket a szeme, viszket a torkom, tüsszögök

2010. aug. 25. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:

ez nem allergia. terhesen állandóan dugult az orr. már a második terhességem és most is ez megy...

"Valóban ismert a terhességi rhinitis. Ön esetében is erről lehet szó. Ez a terhességgel járó hormonális változások miatt alakul ki. Általában a szülésig (kisebb-nagyobb mértékben) fenn áll azoknál, akiknél jelentkezik."

2010. aug. 25. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:

igy van!terhesen dugul az orr!nekem sokszor be van....kissé unalmas már

35 hetes km

2010. aug. 26. 05:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Kiábrándítsalak Titeket?! :S Terhesen dugult be nekem is az orrom. Most 17 hónapos a Fiam és még mindig gond van vele. Ti miket használtok rá?
2010. aug. 26. 06:42
 5/6 anonim ***** válasza:
A második válaszolónak teljesen iagaza van! Sajna én is kínlódok vele, mindig csak az egyik dugul be, de csak éjjel. Ha mondjuk a bal, akkor ha a jobb felemre fordulok, kidugul. Ugyan ez a helyzet a másik orrommal is. :)
2010. aug. 26. 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet mindkét eset, de ha nincs más tünet, akkor lehet hogy megúszod és nem allergia. Első válaszolótól szeretném kérdezni, használsz-e valamit az allergiára, hogy próbálod elviselni? Én már kiborultam, annyira megkeseríti a napjaimat az allergia. Csak szemcseppet és orrkenőcsöt használok, de ez persze édes kevés...
2010. aug. 26. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!