Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Munkahelyi baleset" eredménye...

"Munkahelyi baleset" eredménye, hogy teherbe estem. Mit tegyek? Tartsam meg? Utálni, gyűlölni fogom ezt a gyereket?

Figyelt kérdés

Örömlánykent dolgoztam. Teherbe estem.

30 éves vagyok, kiemelkedően nagyon jó anyagi körülményeket sikerült összehoznom.

Párkapcsolatom nincs, magamat ismerve nem is lesz soha.

NAGYON SZERETNÉK MÁR VÉGRE ANYA LENNI. Mindig ez volt a vágyam.

A férfi nevét sem tudom! Csak annyit, hogy egy büdös cigiszagú öregember volt.

2021. jún. 11. 23:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
51%
9-10-es, szerencsére ez nem úgy megy, hogy ilyen hozzád hasonló gyűlölködő, csökött f.szfejeknek a bemondására elveszik a nőktől a gyereküket.
2021. jún. 12. 00:28
 12/31 anonim ***** válasza:
33%

11

Olvass utána hogy megy prostitúció esetén. Aztán gyere vissza.

Gyűlölködő? Mitől lennék az?

2021. jún. 12. 00:45
 13/31 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon szeretnel mar anya lenni, megadatott, kanyarban sincs h boldog parkapcsolatbol szulessen, anyagilag megengedheted magadnak h megtartsd. Ezek szolnak mellette.

Apjat nem ismered, dohanyzik, oreg. Ezek ellene (leirtak alapjan)

Amit en hozzatennek, a baba sem oreg nem lesz es dohanyozni sem fog, es max az illeto fiatalkori onmagara fog hasonlitani. Altalaban eroszakbol fogant gyermekeket gyulolnek meg a nok.

Viszont ha bevallalod, oda a "karrier"nek. Szerintem azt is merlegeld hogy innentol valoszinuleg normalis kenyerkereso allas utan kell nezned, gondolom csak nem jarkalnal mellole "dolgozni". Szoval ebben is vizvalaszto a dontesed. Lehet ez a baba kellett hozza h abbahagyd?

2021. jún. 12. 04:49
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy nemml kamu

Nagy tételben ne fogadj rá.

2021. jún. 12. 06:30
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Elszakad a gumi. Vagy direkt levette a gumit, nem tudom

Egy k.urva, aki vagyonokat szed össze a szexből, nem jár így. Hess p.csába, haudós.

2021. jún. 12. 06:31
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Kamu.

De attol meg mert valaki prosti es tegyuk fel van sajat haza stb,az edeskeves. Terhesseg alatt,szules utan ha nincs ki segitsen,penzt hozzon haza,hamar elfogy a kis tartalek.

2021. jún. 12. 06:36
 17/31 anonim ***** válasza:
12%

Bocsánat, de aki azt mondja hogy vezesse el mert milyen az apja az nézze már meg hogy milyen az anyja...

Én egyébként egy esélyt látnek ket új életre kérdező: a gyerek és a te számodra. Remélem sikerül jól dontened.

2021. jún. 12. 08:04
 18/31 anonim ***** válasza:
67%

Milyen az anyja? Kihasználja, hogy a férfiak nem bírnak magukkal és ezzel pénzt tud keresni? Mi a baj ezzel?

Aki szerint meg nem munka szét tenni a lábunkat…lehet, de pénzt keres vele, akkor nem mindegy? Nem is szét tenni a lábat a nehéz része, hanem utána lelkileg egészségesnek maradni. Azt hiszitek könnyű munka, pedig nem az. Én nem csináltam félre értés ne essék, de van barátnőm aki igen.

2021. jún. 12. 10:17
 19/31 anonim ***** válasza:
23%

18

Hát képzeld el hogy te vagy a gyereke..

Amugy ezzel a logikával a bankrablás is rendben van?

Azzal is pénz keresnek és lelkileg is megterhelő lehet

2021. jún. 12. 10:57
 20/31 anonim ***** válasza:
Akik azért csinálják ezt, mert annyira fontos nekik a pénz, azokat nem tudom sajnálni ebből szempontból. (Másrészről nem is érdekel, hogy mit csinálnak. Ha van hozzá gyomruk, lelkük rajta.) Ha igaz is a sztori, a kérdező bizonyára nem egy szerencsétlen, útszéli k.rva, mert azokból bizony csak a stricijeik gazdagodnak meg, amennyire hallomásból tudom. Bennem csak egy fontos kérdés merült fel, hogy miből akar élni, miután megszületik a baba. Nem hiszem, hogy azért gyűlölné, mert a "munkája gyümölcse". Arra azért elég sok minden más is emlékeztetheti folyamatosam (ingatlan és ingó vagyontárgyai). Én inkább azt javasolnám, hogy akkor tartsa csak meg, ha úgy érzi, később képes lesz munkából megkeresett pénzzel eltartani azt a gyereket.
2021. jún. 12. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!