Hogy nyugtassam meg a feleségemet? És megértse hogy nem baj hogy terhes?
Mar van 1 gyerekünk most lesz 3 éves és megy oviba ő meg dolgozni akart már nagyon vissza menni.
Volt orvosnál 2 hónapos terhes. Sír és idegeskedik hogy most mit fog szólni a főnöke és a munkatarsai hogy megint itthon lesz.
Szerintem nem baj hogy terhes, akartunk kis tesót amúgy is.
Dehogy vetessük el.
Ő sem akarja elvetetni.
Mondd meg neki, hogy amúgy nem kötelező 3 évig otthon maradnia. Ha már elege van a babázásból, visszamehet a gyerek 6 hónapos korától kezdve kb bármikor dolgozni.
Most lehet, hogy ezért meg leszek kövezve, mert az az általános nézet itthon, hogy aki nem ül a kiságy mellett 3 évig nonstop, az minek szült meg szaranya meg hasonlók, de a gyereknek semmi baja nem lesz, ha mondjuk egy évesen már bölcsibe megy. Abból viszont lesz, ha egy idegbeteg, totál kimerült anyja van, aki a háta közepére sem kívánja a vele való foglalkozást.
Szerintem az lenne a legjobb, ha azt látná, hogy örülsz a babának.
Beszélj vele a babáról, tervezgess, vegyél ezt azt, nézd át a nagytesó cuccait, mi az ami még jó lehet, mit kell beszerezni.
Most még nem fogta fel, hogy terhes, babája lesz, még csak a hátrányokat látja és el van keseredve. Amíg fejben el nem jut addig, hogy babája lesz és ez milyen jó, addig szerintem ebben tudsz napi szinten segíteni. Tervezgetni hol lesz a babaágy, mit hogyan fogtok megoldani.
Én is hasonló helyzetben vagyok, nekem ez segítene.
vagy használjon olyan fog.gátlót amire nem kell napi szinten figyelni.
Én is képtelen vagyok minden nap bevenni ugyanabban az időben a tablettát (meg otthon is felejtem), de ezt tudom magamról és ezért nem is szedtem miután rájöttem h ez nekem nem megy.
Van injekció, spirál, gyűrű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!