Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valóban lehetséges lenne az,...

Valóban lehetséges lenne az, hogy bőrsejtből állítsanak elő spermát, így pl. leszbikusok esetén lehetséges a férfi-donor nélküli terhesség?

Figyelt kérdés

[link]

Csak angolul találtam róla cikket, de nem nagyon értem. Szóval, ha esetleg valaki hallott már erről, érti a cikket, kérem ossza meg!

Én egyébként nagyon örülnék annak, ha ez kivitelezhető lenne, mivel leszbikus párkapcsolatban élek. Jó lenne, ha így donor nélkül meg tudnánk oldani a teherbeesést...

És kérlek titeket, hogy most ne menjünk bele a politikába, meg a törvényekbe! Én most arra vagyok kíváncsi, hogy biológiailag lehetséges-e ez?

Előre is köszönöm a válaszokat! :))

2021. jún. 5. 18:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
kizárt kérdező,ez hülyeség. 2 férfi szerlems egymásba gyerkeük örökbe fogadással,vagy béranyával lehet. 2 nő szeretik egymást ugy lesz babájuk ha sperma donortol terhes lesz az egyik vagy mind kettő
2021. szept. 14. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!