Kombinált teszt mellett érdemes megcsináltatni a Prena tesztet?
Akkor torzítaná a kor lefelé az esélyeket, ha téves kor szerinti a priori eloszlást vennének figyelembe. Fiatalon eleve kisebb az esély down babára. Ez nem torzítás, hanem tényleg ennyi.
A kérdés az, hogy valakinek belefér-e az 1:10000 (vagy ami kijön) kockázat. Mert lehetek pont én a tízezerből az egy. Annak, hogy én vagyok az, egészen pontosan 0,01% a valószínűsége. Ami nekem belefér.
Szerintem is érdemes, ha anyagialg belefér, megnyugszol majd. Mi egyből Nifty-t csináltattunk (Prena is lehetett volna, végülis mindegy), a nőgyógyász egyből ezt ajánlotta, nem szórakoztunk a kombinálttal, pontosan azért, amit az egyik hozzászóló írt: a kombinált felett elment az idő.
Az lenne egyszer majd nagyon jó, ha ezeket a non-invazív teszteket ingyenesség tennék vagy legalább adnának rá támogatást, mert a horror áruk miatt, sajnos sokan nem engedhetik meg maguknak.
Mi egyből a Nifty felé mentünk, mondjuk az Istenhegyiben olyan csomagot kaptunk, hogy UH+Nifty pro, és mellé ingyenesen a kombinált. De csak kombináltat amúgy nem csináltattam volna, mert az csak statisztika.
Jó eredményeink lettek, de még így se bánom a Niftyt, mert személy szerint érdekel a többi lehetőség is, nem csak a 3 leggyakoribb triszóma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!