Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált teszt mellett...

Kombinált teszt mellett érdemes megcsináltatni a Prena tesztet?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható a kombinált? Miben jobb a Prena?

2021. jún. 3. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Akkor torzítaná a kor lefelé az esélyeket, ha téves kor szerinti a priori eloszlást vennének figyelembe. Fiatalon eleve kisebb az esély down babára. Ez nem torzítás, hanem tényleg ennyi.

A kérdés az, hogy valakinek belefér-e az 1:10000 (vagy ami kijön) kockázat. Mert lehetek pont én a tízezerből az egy. Annak, hogy én vagyok az, egészen pontosan 0,01% a valószínűsége. Ami nekem belefér.

2021. jún. 3. 22:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is érdemes, ha anyagialg belefér, megnyugszol majd. Mi egyből Nifty-t csináltattunk (Prena is lehetett volna, végülis mindegy), a nőgyógyász egyből ezt ajánlotta, nem szórakoztunk a kombinálttal, pontosan azért, amit az egyik hozzászóló írt: a kombinált felett elment az idő.

Az lenne egyszer majd nagyon jó, ha ezeket a non-invazív teszteket ingyenesség tennék vagy legalább adnának rá támogatást, mert a horror áruk miatt, sajnos sokan nem engedhetik meg maguknak.

2021. jún. 4. 08:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi egyből a Nifty felé mentünk, mondjuk az Istenhegyiben olyan csomagot kaptunk, hogy UH+Nifty pro, és mellé ingyenesen a kombinált. De csak kombináltat amúgy nem csináltattam volna, mert az csak statisztika.

Jó eredményeink lettek, de még így se bánom a Niftyt, mert személy szerint érdekel a többi lehetőség is, nem csak a 3 leggyakoribb triszóma.

2021. jún. 4. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
12 mondjuk relatív. Szerintem manapság azért ezt úgymond már bele kell kalkulálni a terhesseg árába. Természetesen szuper lenne ha ingyenes lenne, de mondjuk sokkal fontosabb ez mint a többszázezres uj babakocsi meg minden új rohadt drágán. Meg aki spórolósan tervezi is a terhességet, az is simán elkölteni feleslegesen 150-200 ezret mert valami cuki, meg feltétlen kell. Ilyen ez a Business. Meg mikor a nagyik megkérdezik, hogy mi kene lehet nekik mondani nyugodtan, ebbe szálljanak bele. Vagy amikor eldontod hogy gyereket akarsz felre teszel minden hónapban 10-20 ezret. Stb. Na nem ragozom a lényeg, hogy azért a többség ki tudna fizetni a vizsgálatot, ha akarna. Választás kérdése. Ha meg nagyon nem megy meg mindog ott a kombi. A semminél valamivel jobb.
2021. jún. 4. 15:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#14 - Szerintem is fontosabb, mint egyes túlárazott babakocsik (amit lehet ki sem tud használni az ember). A többivel is egyetértek.
2021. jún. 7. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!