Kombinált teszt mellett érdemes megcsináltatni a Prena tesztet?
Én kombináltra mentem és 1:10000 jött ki, mert még csak 30 vagyok és a mért értékek is elég jók lettek. Úgyhogy már nem éreztem szükségét egy drágább tesztnek. Ha rosszabb eredmény jön ki, akkor megcsináltattam volna valamilyen DNS-alapú tesztet is, így viszont nem láttam indokoltnak.
Ha fiatal vagy, akkor lehet így csinálni, hogy csak akkor veszed igénybe a drágább tesztet, ha nem lesz megnyugtató a kombinált. Így jó eséllyel olcsóbb lesz, kis eséllyel meg kifizettél pluszban a Prena mellé egy kombinált tesztet is. Ha viszont már idősebb vagy, és nem akarsz ilyen 1:1000 vagy rosszabb kockázatot bevállalni, akkor érdemes rögtön a biztos eredményt adó tesztet választani, mert akkor nem valószínű, hogy már a kombinált is megnyugtató eredményt ad.
Remélem érthetőre sikerült, amit írtam, akkor is ha az olvasó nem matematikus :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!