Lyoni kérdése:
15. hétben kell éreznem a baba mozgását?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 07:28
2/8 anonim válasza:
Nem kell, de második vagy többedik babánál már lehetséges. Elsőnél még nem valószínű
3/8 A kérdező kommentje:
Igen az első baba :) Van hogy néha érzek buborekokat de nem tudom hogy belmozgas vagy a baba :)
2021. jún. 2. 08:23
4/8 A kérdező kommentje:
Ma koldok mellett keményedett be a hasam az nem lehet a méh igaz?
2021. jún. 2. 08:37
5/8 anonim válasza:
15hetesen még nem ér fel a köldök vonaláig a méh.
Az meg hogy mit éreztél... te tudod 🤷♀️
Első babám 18, másodikat 12hetesen éreztem. De sosem a buborékokat, hanem konkrétan a "csikizésüket"
6/8 anonim válasza:
Én sovány alkatú vagyok és csak a 19. héten kezdett gyanússá válni, hogy nem a szerveim mozgását érzem az alhasamban. :) Itt sokan szavaztak arról, kinek mikor mozdult érezhetően az első babájuk: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
#5 milyen gyakran érezted a csikizest?
2021. jún. 2. 10:42
8/8 anonim válasza:
Eleinte csak úgy 2-3 naponta 1x. Azt egyre sűrűsödött.
Naoi szinten az elsőt úgy a 22.héttől, most meg a 15-16.tól érzem
5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!