Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolso hetekben mit csinál...

Utolso hetekben mit csinál egy kismama? Ekkora hassal?

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem márcsak a legfontossabb dolgokat csinálja meg és sokat pihen.Azt is eltudom képzelni,már minden gondolata a szülés körül forog.
2008. dec. 7. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én az utolsó hetekben szinte mindent megtudtam csinálni, pedig hatalmas pocim volt. Kivéve az alsó szekrényekbe nem tudtam bepakolni, mert nem kaptam akkor levegőt. Pihenni már nem igazán lehet, mert a hasadtól nem tudsz. De amúgy kismama függő, valaki kényesebb, valaki nem.
2008. dec. 7. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a szülés előtt 5 nappal még ablakot pucoltam-120 nm-es házban lakunk-jöttem,mentem,főztem stb.Igaz,a kinézetem alapján kb.7 hós terhesnek gondoltak,szval szerencsés alkat vagyok.A szülés napján még ügyeket intéztem és megvettem a nagynak a tortát,mert szülinapja volt...aztán pár óra múlva már a kezemben volt a pici.Könnyű szülést!
2008. dec. 7. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakorlatilag mindent megcsinálok (mosás, takarítás, főzés, vásárlás, mászkálás az ajándékok után), csak lehajolni nem bírok, így pl. a karácsony előtti nagytakarítás csak félig-meddig lesz meg, mivel az alsó polcokat nem tudom kitakarítani. Amúgy kipróbáltam, hogy ha egész nap csak pihenek, estére akkor is ugyanolyna erős fájdalmaim vannak mintha megcsinálnék ezt-azt, így akkor már inkább nem maradok tétlen. 39 hetes
2008. dec. 7. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, en meg csak 26 hetes vagyok, de egeszen a szules napjaig kell dolgoznom napi 9-10 ora(muszaj, most mindegy, hogy miert). Ezen kivul ott a hazimunka is (segitsegem nincs, a ferjem keson jar haza). MEg birom, remelem 36 hetesen is birni fogom.

De azert pozitivan allok a dolgokhoz.

2008. dec. 8. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!