Fogamzásgátló után rendben volt a terhességetek?
10+ évig szedtem fogamzásgátlót, az utolsó tabletta után kb három hónappal fogant meg a bébi. Semmi gond nincsen, minden rendben van. A tüneteid teljesen normálisak, számomra is furcsa, hogy miért van már a pozitív teszt után állandó vizelési inger, azt hittem csak a nagy babák nyomják a hólyagot a terhesség végén, de mint kiderült rosszul gondolom :) második trimeszterben kevésbé volt rossz, mint az első hetekben.
A mai fogamzásgátlók nagyon hamar kiürülnek, nem tud kárt okozni a magzatnak, ha már megfogant, ne izgulj miatta.
A feszülés is normális, lesz még nyilaló, húzódó érzés is. A puffadás szintén, nemsokára követi a székrekedés, egyél sok gyümölcsöt és tarts otthon szilvalét/lekvárt, ha jót akarsz magadnak :D
És nemsokára beüt az álmosság is, ezek mind teljesen normális tünetek, de a második trimeszterben már könnyebb lesz
Nekem a gyógyszer teljesen felborította a menstruációmat és csak nagyon nehezen jött össze a baba, a de terhességem problémamentes volt.
Amúgy 6-7 hetesen nekem is nagyon feszült a hasam, nagyon kellemetlen volt, de ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!