Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzásgátló után rendben...

Fogamzásgátló után rendben volt a terhességetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fogamzásgátló elhagyása után, összejött a baby. Van e köztetek olyan akinek gyógyszer után sikerült? Nem volt semmi komplikáció? Megmaradt a baba? Aggódom mert szoktam érezni a hasam alját hogy feszül, felpuffadok és gyakran vizelési ingerem van, érzem hogy nyomodik a húgyhólyag.. Hat hetes körül vagyok nem korai ezt érezni még? Hasonló tapasztalat valakinek?

2021. máj. 31. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a gyógyszer abbahagyása után egyből összejött a baba, nem volt probléma a terhességgel az elején. Az utolsó hónapban viszont kevesebb magzatvíz, 2 héttel kisebb baba, 3.fokban érett lepény. De úgy gondolom a gyógyszernek ehez nem volt köze.
2021. máj. 31. 07:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem szedtem fogamzásgátlót, de a tüneteid teljesen normálisak. Nem korai őket érezni. Hormonális változások okozzák a puffadást meg a vizelési ingert ilyenkor.
2021. máj. 31. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:

10+ évig szedtem fogamzásgátlót, az utolsó tabletta után kb három hónappal fogant meg a bébi. Semmi gond nincsen, minden rendben van. A tüneteid teljesen normálisak, számomra is furcsa, hogy miért van már a pozitív teszt után állandó vizelési inger, azt hittem csak a nagy babák nyomják a hólyagot a terhesség végén, de mint kiderült rosszul gondolom :) második trimeszterben kevésbé volt rossz, mint az első hetekben.

A mai fogamzásgátlók nagyon hamar kiürülnek, nem tud kárt okozni a magzatnak, ha már megfogant, ne izgulj miatta.

A feszülés is normális, lesz még nyilaló, húzódó érzés is. A puffadás szintén, nemsokára követi a székrekedés, egyél sok gyümölcsöt és tarts otthon szilvalét/lekvárt, ha jót akarsz magadnak :D

És nemsokára beüt az álmosság is, ezek mind teljesen normális tünetek, de a második trimeszterben már könnyebb lesz

2021. máj. 31. 15:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek megnyugodtam.. Az álmosság már be ütött akár ülve is elalszom, de nem bánom, a gyermekekért akit a szívem alatt hordok bármit elviselek ha tudom hogy ő épségben van..
2021. máj. 31. 17:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a gyógyszer teljesen felborította a menstruációmat és csak nagyon nehezen jött össze a baba, a de terhességem problémamentes volt.

Amúgy 6-7 hetesen nekem is nagyon feszült a hasam, nagyon kellemetlen volt, de ez teljesen normális.

2021. jún. 1. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!