Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség és láz! Mikor kell...

Terhesség és láz! Mikor kell bevenni gyógyszert? Hány fokos lázál?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok fáj a torkom és nagyon rossz a közérzetem,de cak hőemelkedésem van 37 fok.Mikortól érdemes bevenni lázcsillapitót?
2008. dec. 7. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az elsö trimeszterben nem ajánlott a gyógyszer a szedés legalább is nekem ezt mondta a doki! Probáld meg kikurálni magad mondjuk a 37 még nem láz csak höemelkedés! Torokfájásra nekem segitett a méz és a citromos tea!

Boldog babavárást!

16 hetes kismama

2008. dec. 7. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia 38C láznél mér nyugodtan vehetsz be v.milyen lázcsillapitot.Szóval többrt árt a babának a láz,mint az az 1-2 gyógyszer üdv
2008. dec. 7. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondta a nőgyógyász is és a védőnő is, hogy 38 foknál már nyugodtan be lehet venni egy Algopirynt vagy 1 Rubophent. A fejfájásra is mondták, hogy 1 Algopiryn jobb, mint a szenvedés. A torokfájásra 1-1 szem Strepsilst el lehet szopogatni. Ha nagyon nem javulsz, menj el dokihoz, mert van olyan antibiotikum, amit várandósak is szedhetnek. Pl a penicilin tartalmúak. Én penicilinérzékeny vagyok, így egy Rovamicin nevű antibiotikumot kaptam. 20 hetes kismama.
2008. dec. 7. 17:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Boldog babavárást mindenkinek:)
2008. dec. 7. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!