Vajon tényleg Kisbabám lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Augusztus 9.-én kellett volna "megbetegednem". Voltam már orvosnál, de azt mondta, még nagyon korai, jövő héten kell visszamennem. A tesztem halvány pozitív.
Érzékenyebbek a melleim, de semmi más változást nem veszek észre. Mi a véleményetek?
2010. aug. 24. 09:50
1/6 anonim válasza:
Mikor csináltad a tesztet? Én mind a kétszer akkor csináltam, amikor kb. 3-4 nap telt el a menstruáció elmaradásától. Akkor nekem is halvány pozitív volt. Kb. a második elmaradt menstruációnál mentem dokihoz (talán kicsit előbb), és akkor már szépen mutatta az ultrahang. Tünetem nekem nem volt. Ez nagyon változó. Csak úgy tudtam. Szerintem - a leírás alapján - lesz babád. De várd ki a dokit!
2/6 anonim válasza:
A halvány pozitív az pozitív! Gratulálok!
3/6 anonim válasza:
Mármint hogy aug. 9.-én kellett volna megjönnie? Ha halvány pozitív a teszted, akkor szerintem van ott baba :-) Nálam tüszőrepedés után 15 nappal már látszott a felritkulás/petezsák.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok újdonsült kismama! Minden jót nektek :)
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! :)
A tesztet augusztus 13.-án csináltam, reggel. Igen, 9.-én kellett volna megjönnie! Remélem igazatok van :)
2010. aug. 24. 11:34
6/6 anonim válasza:
Nekem is halvány pozi volt a tesztem. Szerintem ha most tesztelsz, akkor már nagyon eros pozi teszt lesz. Kb. 6 hetesen mentem orvoshoz és azt írta, hogy terhesség gyanús. Visszarendelt egy honap mulva és akkor csinálta az elso ultrahangot.
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!