Vajon hogy fogja bírni 5 hós kisbabám a 24órás ph mérésre betett szondát? (orrán keresztül gyomrába)
szia! szorítok Nektek, mert azért ez nem lesz könnyű :(
én gyerekkoromban estem át rajta többször is, de nem ilyen piciként. én elég jól viseltem, de el sem tudtam képzelni, hogy egy pindúrka hogy tudja. de voltak a kórházban ilyen pici babák is és meglepően jól viselték!
vigyázni kell, hogy ne nyúlkáljon a szondához, mert akkor irritálja a torkot, garatot. egyébként nekem a necces az evés volt, a babádnál ez nem lesz gond, mert eleve folyékonyat eszik.
remélem, gyorsan és a lehető legkönnyebben túl lesztek rajta!
Remélem nem baj,hogy kérdezek!!!
A 2 éves fiamnak lehet,hogy ezt fognak csinálni és a neten pontos leírást nem találtam.Leírnád nektek hogy zajlott,hogy bírta a kisbabád?
Szia! Nem gond,szívesen válaszolok.
Hála Istennek végülis nem csináltattuk meg. Rettegtem tőle-pedig nekik állítólag nem is olyan szörnyü....
Javult az étvágya kislányomnak,sokat tanakodtunk a házi dokinkkal,és végülis lemondtuk az időpontunkat.
De a gasztrós doki részletesen elmondta,hogy is zajlik.
Az a "kellemetlen" amikor ledugják a csövet,ami végülis a szonda is egyben. Az a rossz,hogy vigyázni kell,ne rántsa ki a gyerek,ne tegyen kárt a csőben,ami egy számítógéppel van összekapcsolva.
Tehát igazából az a feladata az Édesanyának,hogy erre ügyeljen.
2éves kisfiúval sem irigyellek,de ha muszáj túlesni rajta,nem tudsz mit csinálni :(
Mi a gond nálatok? Miért kéne megcsinálni a ph mérést? Nem eszik rendesen?
Drukkolok Netkek!
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!