Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg lehet érezni, amikor a...

Meg lehet érezni, amikor a baba feje beékelődik?

Figyelt kérdés
38+3 hetes vagyok és a doki azt mondja, hogy még eléggé magasan van a baba feje. Néha érzem, amikor fejelget ott lent, de nem tudom mit kellene éreznem a beékelődésnél. Tapasztalatok?
2008. dec. 7. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én éreztem, hogy valami változott. A húgycsövem fájt, amikor a baba mozgolódott, olyan volt kicsit, mintha felfáztam volna. Éles, hasogató fájdalom a baba mozgásával azonos ütemben. Mintha a húgyvezetéket nekipréselte volna a szeméremcsontomnak. A másik változás az volt, hogy izomlázszerű fájdalmat éreztem enyhén egész nap a belső combomban és medencetájékon, állítólag azért, mert valamennyire tágult a medencém.

És a harmadik egyértelmű jele az volt, hogy kijött az aranyerem egyik napról a másikra. A doki azt mondta, hogy azért, mert a baba teljes súlyával elnyomott ott lent mindent, amit el lehetett. Úgyhogy szülés előtt egy héttel még az aranyérrel is meg kellett küzdenem. :-(

Egyébként 37-38 hetes voltam, amikor teljesen beilleszkedett és 39hetesen 3 naposan született a fiam.

2008. dec. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!