Meg lehet érezni, amikor a baba feje beékelődik?
Én éreztem, hogy valami változott. A húgycsövem fájt, amikor a baba mozgolódott, olyan volt kicsit, mintha felfáztam volna. Éles, hasogató fájdalom a baba mozgásával azonos ütemben. Mintha a húgyvezetéket nekipréselte volna a szeméremcsontomnak. A másik változás az volt, hogy izomlázszerű fájdalmat éreztem enyhén egész nap a belső combomban és medencetájékon, állítólag azért, mert valamennyire tágult a medencém.
És a harmadik egyértelmű jele az volt, hogy kijött az aranyerem egyik napról a másikra. A doki azt mondta, hogy azért, mert a baba teljes súlyával elnyomott ott lent mindent, amit el lehetett. Úgyhogy szülés előtt egy héttel még az aranyérrel is meg kellett küzdenem. :-(
Egyébként 37-38 hetes voltam, amikor teljesen beilleszkedett és 39hetesen 3 naposan született a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!