Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden esetben érezni ha...

Minden esetben érezni ha beékelődik a baba feje?

Figyelt kérdés

egy ismerősöm mesélte hogy neki nagyon fájt mert nyomta a hólyagját és nagyon görcsölt neki.minden esetben fáj a beékelődés vagy csak amikor furcsán sikerül? észre fogom venni vagy lehet fel sem tűnik?és ha beékelődik az jelezheti a szülés közeledtét?

üdv 36h pocis

2010. aug. 19. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Én semmit nem éreztem,, pedig nekem már 32. hetes UH-n mondta a doki, hogy be van fordulva és szépen be is van ékelődve. Szerintem embere válogatja
2010. aug. 19. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Akárcsak az első válaszoló, nálam is nagyon hamar megtörtént, de én sem éreztem semmit.
2010. aug. 19. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Na ez egy jó kérdés! 30 hetes vagyok, és 2 hete már koponya végű volt a Babám Uh-n.

Ma egész nap annyira fájt az alhasam, főleg a hólyagom, olyan mintha fejelte volna. Lehet hogy beékelődött?? De ez nálam nem korai még?

Bocs hogy én is kérdezek, de ez a téma most engem is érdekel.

2010. aug. 19. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Elso gyereknel ereztem: egyreszt konkretan a hugyvezetekemet fejelgette, amikor mozdult aprot a buksija, ez olyan kesszurashoz hasonlo erzes volt, mint amit mondjuk egy durva felfazaskor erezhetunk. Masreszt kijott az aranyerem, ami korabban sohasem volt, a doki azt mondta, hogy ez is az o nyomasa miatt van.

A masodik babanal mindez ujra bekovetkezett, biztos voltam, hogy beilleszkedett a feje. A doki elsokorben megerositett, amikor mar nyitva volt a mehszaj, utana meg azt mondta, hogy nem teljesen ekelodott be, mert kimozdithato a koponya. Mindenesetre groteszk volt belegondolni, hogy szules elott napokkal a doki mar megtapogatta a fiam fejet...

2010. aug. 19. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat.

én nem tudom nálam mi a helyzet mert 20 hetesen vizsgált utoljára a doki.ö nem szeret vizsgálgatni ha nincs probléma.múlthét pénteken nekem is voltak olyan furcsa pillanataim amikor mintha alulról késsel böködtek volna.nem volt valami nagyon fájdalmas ..csak valahogy furcsán kellemetlen.esetleg az lehetett?nekem végig fej fekvésű a picurom.

2010. aug. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!