Mensi szerint 7+3 hkm vagyok és 5.8 cm az embrió az ultrahang szerint. Szívműködést van. Aggódom a mérete miatt. Normális ez a méret?
A nőgyógyász szerint kisebb mint kellene. 10 nap múlva kontrol.
Nagyon aggódom.
Mitől lehet ilyen pici? Fejlődhet ettől függetlenül tovább szépen?
17:12-es!
Nagyon köszönöm, hogy írtál!
Hálás vagyok minden szavadért! Komolyan!
Próbálok pozitív maradni és arra összpontosítani , hogy már szívműködése is van!
Boldog baba várást kívánok neked🌸
17:39-es!
Erre nem is gondoltam , hogy a mérés is lehet pontatlan, hisz még olyan picik ilyenkor.
Köszönöm!
Utolsó:
Annyira bízom benne, hogy valami ilyesmi lesz az ok és minden rendben lesz. Csak annyira rám ijesztettek.
Egyébként ha ténylegesen ekkora a mérete és a kora akkor viszont probléma a mérete?
Köszönöm, hogy írtál!
Sziasztok,
Leírom a végét a történetnek mert én sem szeretem , mikor valaki nem írja meg.
2 hét múlva, az az tegnap előtt voltam a második uh-n és már nem volt szívhang. 1.3 cm volt csak. Megállt a fejlődésben😞😞😞
Nem részletezném, hogy érzem magam, mert gondolom ezt mindenki eltudja képzelni.
Az orvos azt mondta, hogy adnak hétfőig, hogy magától elmenjen . Hétfőn nőgyógyászat a kórházban , Ha addig nem történik meg, akkor ott választhatok, hogy várok még, gyógyszeresen rásegítenek vagy “eltávolítják” 😞
Nem tudom melyik kevésbé rossz vagy kíméletes. Lelkileg mindegyik egy borzalom.
* hogy adnak időt hétfőig.
Az idő lemaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!