Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Együttlétkor Ti milyen pózban...

Együttlétkor Ti milyen pózban csináljátok? (Terhesen)

Figyelt kérdés

Mi csak misszionáriusban és hàtulról... viszont így sosem megyek el, és nem is tudtam, csak ha én vagyok felül. Korábban próbáltuk, azóta nem mertem, mert nem volt kényelmes odalent. Azóta már beléptem bőven a 2. Trimeszterbe, de van bennem egy kis félsz..

Néha annyira ki vagyok, hogy azt álmodom, hogy szexelek, és orgazmusom is van közben. 🥴

Szeretném, ha nem csak álmomban lenne.. 😅

Nektek kényelmes a lovagló póz?

2021. máj. 16. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmin sem változtattunk, jó volt mindenhogy.
2021. máj. 17. 02:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Amit meg tudtam csinálni..

Nekem a misszionárius nem volt jó a 3. Trim-ben.. nem kaptam levegőt ugy éreztem.

Amúgy a pocaktól legkényelmesebb az volt ha oldalamon feküdtem.

2021. máj. 17. 04:41
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Általában kutya pózban, misszionárius pózban már zavar a hasam.
2021. máj. 17. 05:54
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Nekem sehogy nem kényelmes, folyton váltogatjuk a pózokat, és rövidebbek a menetek. Ami leginkább bejött az a kiskifli-nagykifli, vagy ha a férjem ölébe ülök háttal neki.
2021. máj. 17. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Kutya
2021. máj. 17. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!