11 hetesen együttlét utáni vérzés normális?
Sziasztok
11 hetes terhes vagyok.
2 napja együtt voltam a párommal ami után másnap reggel enyhe pecsételő vérzésem volt.
Majdnem egész nap megvolt, de tegnap már nem tapasztaltam vérzést úgy ahogy ma reggel sem.
Délelőtt megjártam a várost, mire haza értem észre vettem hogy egy barna vér folt volt a fehérneműmön.
A WC papír is most enyhe pirosas barnás ha megtörlöm magam.
Fájdalmam, görcsölés, panaszom nincs.
Ez mennyire normális?
Nőgyógyászommal konzultálva szerinte várjak holnapig, hogy elmúlik e, ha nem akkor menjek be....
Én azért aggódom. Nem tudom mennyire normális ez még 2 nappal az együttlét után is.
Nekem az első terhességem alatt egyszer volt vérzés együttlét után de este 11-kor fogtuk magunkat és mentünk a 30 kilométerre lévő nőgyógyászati ügyeletre. Bent tartottak 5 napig megfigyelésén nehogy gond legyen.
Én biztos nem vártam volna és nem is várnék egy percet sem mert baj is lehet.
Terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális. Addig mennek ameddig nem vizsgálnak meg!
Nekem a 9.héten kezdődött halvány barna vérzés, mentem is rögtön az orvoshoz, UH néztek és mondták hogy minden rendben, de utána sötét barna lett a vérzés és újra el mentem, mikor meg vizsgált hematómát talált, de mondta hogy minden rendben van. Végül már élénk piros vérzésem lett belőle, mikor újra meg vizsgáltak, progeszteront kaptam meg nem szabad semmi nehezet csináljak egyenlőre. A progeszteron használata óta el múlt a vérzés de én még nem nyugodtam meg, most léptem be a 13-hétbe.
Te hogy vagy azóta? Voltál orvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!