Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek ha rosszul alszom?

Mit tegyek ha rosszul alszom?

Figyelt kérdés
22 hetes kismama vagyok, nyugtalanul alszom, sokszor felébredek és van hogy nehezen tudok visszaaludni! A babával minden oké, nekem sincs más panaszom! Segítsetek!
2007. dec. 23. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia, sajnos teljesen normalis :(( Ha nem amiatt ebredsz fel, mert gorcsolsz, vagy rosszul vagy.. es a babaval is minden rendben van, akkor egy sima terhessegi tunettel allsz szemben. A gondolataidat a baba koti le, eszedbe jut a szules, meg hogy milyen leszel majd anyanak... En a 38. hetben vagyok, es nalam is honapok ota tart :(( Kb 2-3 ora mire elalszom, es legalabb haromszor ebredek ejszakankent. Rajtam mar csak a szules segit :) Sajnos sok jo otletem nincs.. mondhatnam, hogy nyugodj meg es probalj masra gondolni.. de oszinten, kinek sikerul ez ilyenkor???
2007. dec. 23. 09:36
 2/3 anonim válasza:
100%
Én is nyugtalanul alszom, sőtt nem is nagyon tudok aludni attól függetlenül hogy minden rendben van, és hogy nincsenek görcseim! 40 hetes kismama vagyok pár napon belülre vagyok kiirva de legalább 1 hónapja csak a szülésre tudok gondolni, és a babámra:) Szerintem ez teljesen normális, meg a tudat alatt a szervezetünk már készülődik ha a kezünkben tarthatjuk a babánkat és itthon lesz velünk csak nem aludhatunk egésznap, vagy ugy mint előtte:)
2007. dec. 23. 10:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg annyit tehetsz, hogy minden este lefekvés előtt iszol egy kis langyos tejet, vagy egy meleg gyümölcsteát, és napközben is lepihensz. Ha megteheted, aludj minél tovább, este pedig olvass sokáig, egészen addig amíg teljesen el nem álmosodsz. Sajnos tényleg nem sok mindent tudsz tenni, próbáld ki ezeket.
2007. dec. 23. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!