Mit gondoltok baj lehet?
Április 6-án volt az utolsó menstruációm. Ami azt jelenti, hogy ma vagyunk 5 hetesek és 5 naposak. Múlt hét vasárnap, mivel van orvos a családban hasi ultrahanggal megnézett, akkor látott 3,4 mm petezsákot. Az nap a nyákomban egy alkalommal és nem a WC papíron, hanem mikor és mostam meg magam felfedeztem egy barnás szálat, kb 0,5 cm hosszú lehetet, azóta figyeltem, panaszom nem volt, és a nyák is normális volt.
Csütörtökön megnéztük újra, akkor már 9,3 mm volt és benne hasi uh-n is sejthető volt embrió képlet. A mai napon szokásos módon ellenőriztem a nyákom, és ma is volt egy kb 0,5 cm hosszú sötét barnás cérna szál szerű valami, egy alkalommal. Járt valaki így? Menjek emiatt orvoshoz? Szerdán van időpontom.
Panaszom nincs. Az ébredési hőm 37.07-37,14 körül mozog.
Van okom aggodalomra? Nagyon sokat vártunk erre a kis manóra, és nagyon figyelek mindent, nehogy bármi gond legyen, első baba.
Köszönöm nektek a pozitív gondolatokat :)
sajnos túl vagyok egy 13 hetes vetélésen szerintem azért van bennem ez a nagy aggodalom.
Megértelek! Nekem 8hetesen volt vetélésem. A következő terhességnél szinte minden wc után néztem a papírt és a bugyimat, nincs-e vér, barnázás. Szerencsére nem volt, csak bővebb folyás, ami normâlis.
Ha barnáznál szerintem azt rendesen látni lehetne. De ne nézegesd magad, ne olvasgass a neten se! Pihenj, szedj folsavat stb.n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!