Narancsbőr ellen valami tipp?
Figyelt kérdés
22hetes vagyok, eddig sosem volt.2021. máj. 14. 13:41
1/7 anonim válasza:
Terhesség után ha lefogysz akkor eltűnik. Terhesség alatt gyakori és nem tudsz vele mit csinálni 🤷♂️
2/7 anonim válasza:
A narancsbőr nem tűnik el. Ha fogysz, még csúnyább lesz.
3/7 anonim válasza:
Terhesség alatt ez hormonális többnyire, vagyis az elfogadáson és a normális életmódon (ami nem ront rajta) kívül semmit sem tehetsz. Jó hír, hogy a terhesség után egészséges, tiszta táplálkozással, sok vízfogyasztásával és tornával meg lehet tőle szabadulni.
4/7 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy első babámnál nem volt, most meg pikk-pakk itt van. Hízni még nem híztam 59kg, 168cm vagyok. Egészséges életmódot folytatok (nem eszek cukrot, fehér lisztet, sok zöldség) . Annyi, hogy már nem futok, csak max nagyobb séták, kicsi tornázások.Viszont pajzsmirigy alulműködéses vagyok, lehet szólnom kellene az endokrinológusomnak, hogy valami hormon nem lehet oké? Tsh-t szokott kérni havonta, az jó szokott lenni mást nem... Vizet mondjuk nem iszok mondjuk mostanság túl sokat, max egész nap 1,5liter belefacsarva egy citrom.
2021. máj. 14. 15:46
5/7 A kérdező kommentje:
Leírom hátha később hasznos lesz valakinek 😊
Kollagéntől elmúlik, 36. hétben vagyok, 10hét után elmúlt.
2021. aug. 16. 21:56
6/7 anonim válasza:
Gratulálok. igen van hozzá krém is, narancsbőr terhesen is van,meg nem terhesen
7/7 anonim válasza:
A kollagént akartam írni,ahogy olvastam a kérdésed,de látom megtaláltad te is. :)
Nekem is az vált be rá, viszonylag rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!