6+5 hetesen nincs terhességi tünetem, ez gond lehet?
Figyelt kérdés
5+2 hetesen voltam UH-n akkor petezsák szikhólyaggal látszott, voltak hasi fajdalmaim, feszülés, kb 3. napja nincs semmi fájdalmam, sem haspuffadás sem feszülés, csupán csak nagyon fáradékony vagyok. 5 nap múlva megyek megint UH-ra, nagyon félek nem bírom ki, lehet az hogy nincs semmi tünetem?2021. máj. 14. 11:04
11/15 A kérdező kommentje:
Ok köszi, csak furcsa hogy nem érzem a terhességet
2021. máj. 21. 16:44
12/15 anonim válasza:
Nem baj az..nem kötelező széthánynia magát az embernek.. nekem semmi tünetem nem volt az elején, mint neked. Kb 8-9hetesen kezdődtek, de akkor is csak délutáni/esti émelygés és étvágytalanság volt, össz-vissz 2x hánytam, 13.héttől köszönöm jól vagyok.
13/15 anonim válasza:
Ja és fáradékony se voltam, mint az 5ös válaszoló
14/15 anonim válasza:
Mi lett veled kedves kerdező? Minden rendben?
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm kérdésed, a héten léptem a 18 hétbe, eddig szépen növekszik, igaz ma ijedség volt, mert bárba folyásom lett, de a méhlepény a helyén, méhszáj zárt, lehet elpattant egy ér mert clexant szűrők és lehet ez miatt. Most pihenek.
2021. aug. 2. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!