Pozitiv teszt után egyből nőgyógyászhoz mentetek vagy előtte elkell menni házi orvoshoz?
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 19:02
11/24 A kérdező kommentje:
Utolsó menstruácio 04.01.-én volt. Tehát kb. most 5-6 hetes
2021. máj. 13. 07:28
12/24 anonim válasza:
Most már kérj időpontot a nőgyógyászhoz szerintem, ki tudja mire adnak! :) nálunk 5+6 hetesen már pulzált a szíve, 6+5 hetesen pedig már hallottuk is. Ha jól számolom, most vagy 6+1 hetes, tehát ha kb 1 hétre adnak időpontot, akkor már meg tudja állapítani a terhességet.
Minden jót :)
13/24 A kérdező kommentje:
Holnapra van időpontom :)
2021. máj. 13. 08:35
14/24 anonim válasza:
Azt már 100%, hogy látni fogja, hogy jó helyen ágyazódott be. De ha jókor volt peteérésed, akkor már pulzálást is szerintem. Majd jelentkezz! :)
15/24 A kérdező kommentje:
17:30ra van időpontom,utána írok!🥰
2021. máj. 13. 14:04
16/24 A kérdező kommentje:
Hát nem láttuk a babát,csak 6,7mm terhességi gyűrűt :(
2021. máj. 15. 06:19
17/24 anonim válasza:
Nem kell elkeseredni, még később felbukkanhat :) Az utolsó menszi utáni 7. héten nekem is csak szikhólyag volt, de egy héttel később már hallottuk dobogni az embryo szívét. Nem középidőben volt az ovum, hanem majd' egy héttel később.
18/24 anonim válasza:
Szia. Nekem 22.-én kellett volna megjönnie. Jövőhét kedden megyek első vizsgálatra nőgyógyászhoz . Utána ,ha megállapítja az egészséges terhességet ,akkor azzal kell felkeresni a védőnőt,aki segít majd ,hogy a továbbiakban hova kell menned még (vérvétel,fogászat ,választani kell majd gyermekorvost stb. ). Boldog babavárást! :)
19/24 anonim válasza:
Valószínűleg később fogant kicsit, vagy nem annyira jó a gép, nekem is volt hogy régebbi géppel 2 héttel kisebbnek látta a doki, 3 nap múlva duplája volt jó gépen 😊
20/24 anonim válasza:
Szia. 18-as vagyok.Voltál azóta vizsgálaton? Írj majd mi újság ! :) Mikor én mentem , 1 héttel kisebbnek mérték,így 10. Héten kell visszamenjek. Ha fejlődött 3 hetet,akkor csak később fogant. 😊 Remélem nálatok is csak így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!