Méhszáj vizsgálat után barnás folyás normális?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok. Ma voltam orvosnál,a méhszájat vizsgálta, durva volt. Fájt. Mire hazaértem a wcn vettem észre kicsit barnás a tisztasági betét. Azthittem elmúlt, de nem. Pár óra múlva jelentkezett újból egy-két csepp..2021. máj. 12. 18:43
1/7 anonim válasza:
Igen, tágította picit. Ilyenkor ez normális, ne aggódj.
2/7 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez volt,baromira fajt a vizsgalat. Utana vereztem kicsit,leginkabb csak papiron volt,viezont ha jol emlekszemz nem barnas volt,hanem sima ver. Kerdezz meg egy nogyogyaszt,ha van olyanod,ha nincs,akkor telefonalj egyet korhazba/szakrendelesre.
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem kért engedélyt arra, hogy rátágítson a méhszájadra,
Ez egy rejtett indítàs.. ha érett a baba, akkor be szokott indulni pár napra rà a szülés..
Egyébként egy szimpla vizsgálattól nem normális a görcs, vérzés stb
4/7 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozónak... azért elárulhatná, hogy mi a probléma azzal amit írtam. Tágította, ez tény. (hogy etikus-e, arról vitatkozhatunk). Ettől volt a vérzés és attól ilyenkor nem kell megijedni, mert nem kóros.
5/7 anonim válasza:
36 hetesen miért tágítaná? Van még 4 hete hátra, ilyenkor azért még nem szoktak ilyet csinálni, hiszen koraszülés lenne. Én szólnék a dokinak róla mindenképpen.
6/7 anonim válasza:
Nekem is 36 hetesen kezdte, 41. héten úgy kellett indítani a szülést... nyilván a doki látja, hogy hogy a jó.
7/7 A kérdező kommentje:
1es, nekem is ezt mondták. De azért megijeszt.
Néha vannak fájások.
Többiek, nem értem miért akarná beinditani a szülést. Bár mondta hogy laza a méhszáj és számíthatok arra hogy hamarabb érkezik. De nem értem hogy mi értelme lenne ennek.
2021. máj. 12. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!