13 hetesen elöntött a vér. Van pozitív tapasztalata bárkinek?
A semmiből először alvadt vér darabok, majd vérzés jelentkezett.
Azonnal kórházba rohantunk,bent fogtak.
A mèhszájat érinti a mèhlepèny és ott keletkezett egy hematoma.
Nagyon meg vagyok rémülve.
Engem is elöntött 14 hetesen. Soha nem derült ki, hogy mi okozta. Utána kevés barnázás volt csak pár napig. 3 hétig teljes ágynyugalom volt, utana fokozatosan mozoghattam többet, de torna, emelés tiltva volt. 34 hétre születtek a hármas ikreink. Nem indult be a szülés akkor sem, maradtak volna még a babák, ha hagyták volna.
Minden jót kívánok!
Én pontosan ugyanígy voltam: lepény a méhszájon, 2x öntött el, de brutálisan a vér, csak úgy, a semmiből, a 11., és a 13. héten.
Utóbbinál 3 hétre befektettek, és nem kelhettem fel, csak wc-re. Volt, hogy tenyérnyi alvadt vér távozott...
A 16. hétre feljebb húzódott a lepény, és onnantól már ez rendben volt. A kislányom lassan 3 éves lesz.
Nagyon köszönöm a pozitív tapasztalaitokat.
Remélem holnap lesz újra UH és minden okés lesz a babával továbbra is.
Érzèkenynek érzem az alhasam.
Ez normális egyébként?
Mintha enyhén feszítene,ha fölkelek pisilni.
Nem is tartottak bent a kórházban?
Nekem azt mondták,ha teljesen tünetmentes leszek,arra rászámolva egy hetet mehetek majd haza.
Igazából kibírom itt,csak a baba legyen rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!