Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetesen elöntött a vér....

13 hetesen elöntött a vér. Van pozitív tapasztalata bárkinek?

Figyelt kérdés

A semmiből először alvadt vér darabok, majd vérzés jelentkezett.

Azonnal kórházba rohantunk,bent fogtak.

A mèhszájat érinti a mèhlepèny és ott keletkezett egy hematoma.

Nagyon meg vagyok rémülve.

2021. máj. 11. 16:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Engem is elöntött 14 hetesen. Soha nem derült ki, hogy mi okozta. Utána kevés barnázás volt csak pár napig. 3 hétig teljes ágynyugalom volt, utana fokozatosan mozoghattam többet, de torna, emelés tiltva volt. 34 hétre születtek a hármas ikreink. Nem indult be a szülés akkor sem, maradtak volna még a babák, ha hagyták volna.

Minden jót kívánok!

2021. máj. 11. 21:10
 12/24 anonim ***** válasza:

Én pontosan ugyanígy voltam: lepény a méhszájon, 2x öntött el, de brutálisan a vér, csak úgy, a semmiből, a 11., és a 13. héten.

Utóbbinál 3 hétre befektettek, és nem kelhettem fel, csak wc-re. Volt, hogy tenyérnyi alvadt vér távozott...

A 16. hétre feljebb húzódott a lepény, és onnantól már ez rendben volt. A kislányom lassan 3 éves lesz.

2021. máj. 11. 21:23
 13/24 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a pozitív tapasztalaitokat.

Remélem holnap lesz újra UH és minden okés lesz a babával továbbra is.

2021. máj. 11. 22:14
 14/24 A kérdező kommentje:

Érzèkenynek érzem az alhasam.

Ez normális egyébként?

Mintha enyhén feszítene,ha fölkelek pisilni.

2021. máj. 11. 22:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Bocsi a hulye kerdesert, aki tudja esetleg, felvilagositana? Mi okozz konkretan ilyenkor az eros verzest? Azt ertem, hogy a lepeny fedi a mehszajat, de azz nem ertem miert verzik? A haematoma megy csak van.. Akkor honnan jon a ver? Koszi
2021. máj. 11. 22:33
 16/24 A kérdező kommentje:
A hematoma vérzik.
2021. máj. 11. 22:43
 17/24 anonim ***** válasza:
Nálam levált a lepény egy kis részen, a méhszájnál.
2021. máj. 11. 23:08
 18/24 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Igen, engem este 11 körül elöntött a vér, egyszer (bár a terhesség elején is véreztem 2-2 napokat, de nem ilyen intenzitással). Konkrétan nem tudtam kiszállni a kádból, mert egyfolytában folyt, hatalmas alvadt vérdarabokkal. Bevittek a kórházba, ott még másnap is volt olyan, hogy élénk piros volt a wc papír pisilés után (elnézést a részletezésért).Aztán már csak barna folyás, de az 2 hétig. Nekem azt mondták, hogy akkor kell visszamennem, ha élénk piros vérzés van. Nekem is érzékeny volt az alhasam, bár lehet, hogy csak pszichés alapon. Azóta amúgy minden rendben. Én most már azért megnyugodtam.
2021. máj. 12. 15:27
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem is tartottak bent a kórházban?

Nekem azt mondták,ha teljesen tünetmentes leszek,arra rászámolva egy hetet mehetek majd haza.

Igazából kibírom itt,csak a baba legyen rendben.

2021. máj. 12. 16:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Hétfőn este 23:30 körül értem a sürgősségire, és szerdán reggel hazaengedtek. Nekem ráadásul azt mondták, hogy nem kell szednem semmit, és nem kell feküdnöm sem. Szülési szabadságra vettek, mondták, hogy azért ne menjek vissza dolgozni. De mondom, nálam minden rendben volt. Méhlepény, baba, méhszáj stb. Én azért amíg barnáztam, szigorúan feküdtem, aztán visszamentem kontrollra, és ott minden rendben volt, szóval én "mindent" csinálok azóta. Nyilván más ritmusban. Egyik nap csak letörölgetek, másik nap kimosok, aztán megint másnap kivasalok. Szép kényelmesen. Így marad energiám a két nagyobbra is. :)
2021. máj. 12. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!